Mennyire lenne gáz átnevezni a kutyámat?
Figyelt kérdés
Kiskoromba neveztem el es egyaltalan nem jellemzo ra a nev. Meg nem olyan oreg szoval mennyire lenne rossz neki ha atneveznenk?2022. márc. 20. 14:42
11/18 anonim válasza:
Legyen Fifi.Mennyi idős a kutya?
12/18 anonim válasza:
Pufinak hivjak egy szurke sportos testu amstaff kutyafuttatos ismerosunket. Na ora se illik a nev.
Nevezd at. Ra fog jonni.
El is magyarazhatod neki. Ha lakasban tartod,megerti az emberi beszedet tdljes mertekben az enyem is.
15/18 anonim válasza:
*KISKOROMBAN NEZEVTEM EL.+*NEM OLYAN ÖREG.Ebből mindent tudunk,kedves kérdező.
16/18 anonim válasza:
Ez nekem furi.Kis korodban nevezted el,de nem olyan öreg?!🤔Mondjuk voltál 6,most akkor mennyi vagy 10?Szerintem meg igenis idős ahhoz hogy átnevezd.Jo az ami van.
17/18 anonim válasza:
Miért baj, ha egy gyerekkori kutyád van cuki névvel?
Enyém meg Tejcsi, mert imádtam régen a tejet, ő meg fehér kutyus (volt, aztán lettek barna foltjai, kakaóstejcsi lett:D).
18/18 anonim válasza:
Szerintem a Pufi nagyon aranyos név, de ha akarod, nevezd át nyugodtan. Nem lesz baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!