Mennyire lenne gáz átnevezni a kutyámat?
Figyelt kérdés
Kiskoromba neveztem el es egyaltalan nem jellemzo ra a nev. Meg nem olyan oreg szoval mennyire lenne rossz neki ha atneveznenk?2022. márc. 20. 14:42
1/18 anonim válasza:
Neki egyáltalán nem lenne rossz. Ha hasonlít a hangzása az előző névre egy kicsit akkor nem fog összezavarodni. Mi az eredeti neve amúgy?
2/18 anonim válasza:
Te hülye vagy. Unatkozol?
Egyébként kérdezd tőle, nem? Mi itt honnan tudjuk?
3/18 anonim válasza:
Bocs de ez olyan abszurd, hihetetlen!
4/18 anonim válasza:
Bocs az offért, de azt olvastam, hogy "mennyire lenne GÁZON ÁTVEZETNI a kutyámat?". :D Eltartott egy ideig, ameddig rájöttem, hogy rosszul olvastam.
5/18 anonim válasza:
Eleinte nem figyelne rá, talán meg is lenne zavarodva.
Idővel megszokná, ahogy a menhelyről kihozott kutyák is hozzászoknak az új névhez.
7/18 anonim válasza:
Mi a jelenlegi neve? És miért tartod kínosnak a névváltást?
8/18 anonim válasza:
Simán megoldható, a kutyának a név nem olyan fontos, mint az embernek. Például, ha a gazda Morzsinak hívta a kutyáját, utána menhelyre került és ott Bolhának, aztán az új gazda meg Gedeonnak, az is teljesen rendben van. Annyi az egész, hogy hozzá kell szoktatni, jutalmazni, ha felfigyel rá, ugyanolyan türelmesen tanítani, mint először. A régi nevét nyilván nem tudja elfelejteni, de ez nem gond. Az én kutyám ugyanúgy hallgat a nevére, mint a sziára, nem tudja, hogy az csak köszönés, mégsincs összezavarodva.
9/18 A kérdező kommentje:
Pufi a neve, de tök vékony tehát nem illik rá
2022. márc. 20. 16:32
10/18 anonim válasza:
Akkor legyen Fufi. (ismertem ilyen nevű.... macskát. Talán kutyának is jó.)
De egyébként nem tök mindegy?
Bárkit érdekel hogy Pufi az girnyó kutya?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!