Birtoklási vágy leszoktatása hogyan?
Jelzi a másik kutyának, hogy nem szeretné ha elvenné ami éppen nála van (kaja, labda, etc.), teljesen normális, így kommunikál.
Ne leszoktatni akard róla (mert nehezen fog menni), inkább figyelj oda hogy ha tudod hogy balhé lehet a labdázásból akkor ne dobd be neki 10 másik kutya közé.
Értem, köszönöm. Csak tegnap is labdáztunk majd az egyik kutyás ugyanoda dobta a labdát ahovà én az ő kutyája meg az én labdámat vitte volna el mire az enyém odakapott. Aztán a másik kutya meg szintén visszakapott és összekaptak…
De pl szerintem az nem normális hogyha előttem ül a kutyám mellette egy másik és ha adni akarok a másiknak jutalomfalatot odakap neki..
A nyílt agresszió nem normális. Az sem, hogy nem tudod erről letiltani a kutyádat, nem tudsz másik kutyát jutalmazni vagy másik kutyábak dobni labdát.
A jelzés, morgás pl. akkor teljesen normális, ha ketten érnek a labdához. Vagy ha az éppen csontot rágó, evő kutyádhoz oda megy egy másik. A verekedés már nem normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!