Hogyan lehet a kutyát leszoktatni a kéz rágcsálásról? Alphazooban vagy Fressnapfban lehet kapni Brit care kutyatápot?
1.re ne hallgass, nagy baromságot mondott.
Semmit nem szabad eltűrni a kutyának ami számodra nem kívánt viselkedés.
Ha rágcsálni akar adj neki rágókát, vagy marhacsonot, a kezed soha ne hagyd.
Ha csinálja azonnal adj valami hangot amiből tudja, hogy ez rossz és hagyd ott.
Idővel rájön, hogy ezt neki nem szabad.
5.re ne hallgass, nagy baromságot mondott.
Szeretne hozzád érni a kutya, és mivel keze nincs így mondja el hogy szeret.
Érdekes, gyerekkoromtól kutyák közt nőttem fel, soha egyik kutyám se harapdálja a kezem mai napig sem.
Igen, a kölykök még csinálják, mert nem ismerik az emberek szabályait, de erről is, mint minden más rossz tulajdonságukról le lehet és le is kell őket szoktatni.
Nevelés kérdése.
Lehet, hogy a kedves 1. válaszolónak egy cukimuki csivavája van akinek meg se érzi a harapását, nekem mindig olyan kutyáim voltak akik minimum 20-25 kilósak, nem hiszem, hogy kellemes lenne pl. egy stafford harapdálása....
Főleg ahol kisgyerek is van a családban ez még inkább rossz viselkedés a kutyától.
Kedves kérdező, döntsd el kinek hiszel, egy idiótának, vagy nekem... :)
"de erről nem kell leszokatatni."
Hogy a fenébe ne kéne. Meg kell tanulnia, hogy ilyent emberrel nem lehet tenni. (nincs vastag bundánk)
Határozott NEM, és ignorálás. Majd rájön, ha harap, senki nem foglakozik vele.
Az első nagy hülyeségeket beszél.
Egy határozott nemmel tiltsd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!