Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerinted mik a leggyakoribb...

Szerinted mik a leggyakoribb kutyanevek? Téged zavar, ha más is ugyanúgy nevezi el a kutyáját?

Figyelt kérdés

2022. márc. 14. 18:33
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
91%

Itt csomó bichon van, kis túlzással mindegyik Kókusz. Szerintem uncsi.

Nem volt szempont, hogy ritka legyen a kutyám neve. Wksokurya volt, így nem is tudtam, hogy mi a "divat".

Netes csoportban van pár ugyanolyan nevű, de előben még nem volt, pedig napközibe is járunk.

2022. márc. 14. 22:05
 22/28 anonim ***** válasza:
89%

Emberek, hát a Tyson kimaradt? :D

Nem zavar, bár sosem találkoztunk msik Fruzsina nevű kutyával.

2022. márc. 15. 08:09
 23/28 anonim ***** válasza:
87%
Kokó
2022. márc. 15. 08:56
 24/28 anonim ***** válasza:
56%
Kedves beteg szomszédasszonyunk, aki féltékeny volt édesanyánkra és engem nagyon beteg dolgokkal vádolt meg az elhunyt édesapánk keresztnevét adta az új kutyájának...Még soha nem hallottam másnál ezt a nevet. Csak érdekességképpen írtam le.
2022. márc. 15. 18:57
 25/28 anonim ***** válasza:
84%

Pajtás, Frici, Rex, Fifi, Pamacs, Foltos, Mázli, Lucky, Bundás, Brúnó, Bogyó, Morzsi, Zsömle/Zsömi,Zsömli, Blöki,Bogi

amúgy engem nem zavarna, ha ugyanúgy hívnák más kutyáját is

2022. márc. 15. 20:40
 26/28 A kérdező kommentje:
#24 Ez nagyon durva és elképesztően kegyeletsértő. Ez tényleg olyan szintű bunkóság, amiről feltételezi az ember, hogy épeszű ember nem csinál. Sajnálom! :(
2022. márc. 15. 22:27
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Füge, Dió
2022. márc. 16. 05:28
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Eskü nem tudom melyik anleg gyakoribb, de tudok egy nem minden napit.

Egy az útcánkban lévő asszony, nemes egyszerűséggel faszinak nevezte el kedvencét.

Aztán történt, hog, a kutya valahogy kiszökött, a tekintetes asszony meg rá ripakodott: FASZI GYERE IDE!

Az arra sétáló mit sem sejtő férfiú meg düllet szemekkel nézett, hogy: He?

Én meg dőltem a röhögéstől.

A kérdésre csak tippelek: Morzsi

2022. jún. 26. 20:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!