Mik a leggyakoribb kutyanevek?
2,5 éves a kutyám, anno nem én neveztem el, Bella lett a neve. Azóta csak azt hallom/látom, hogy minden 3. szukát így hívnak :D
Ezért elgondolkodtam, hogy még milyen nevek gyakoriak mostanság.
Így az elmúlt húsz évre visszamenőleg nekem ezek a tippjeim:
Hektor
Cézár
Rex
Morzsi
Mázli
Ti mivel egészítenétek még ki a listát? :)
"Érdemes egyébként végigbogarászni a legapróbb pontokkal jelölt kutyaneveket, mert rengeteg furcsaságot talál köztük az ember. Ott vannak például a vicces elírások: Beethowen, Lessi, Johni, Fiby, Teqila, Snupi és a többiek. (A Májki még egészen őszinte.) Azt pedig kifejezetten nehéz megérteni, hogy miért nevezi el valaki a kedvencét Cupáknak, Hurkának, Jamalnak, Einsteinnek, Dalinak, Meláknak, Latornak, Alaszkának (ebben mondjuk látom a potenciált), Hippinek, Rablónak, Spanglinak vagy Spagettinek. Nekik mindenesetre jóval könnyebb dolguk van, legalábbis az adatok szerint, mint azoknak, akiknek Buksit kell kiabálniuk egy park közepén."
Nem tudom, mi baja ezzel a cikkírónak, tök menő nevek :D A Jamal amúgy is jól hangzó név szerintem, de a Hurka meg a Cupák is vicces :D
Hektor, Cézár, Rex, Morzsi, Mázli, Bella, Zeusz, Luna, Lara, Zara, Zora, Odin, Loki, Fifi, Manó, Picur, Buksi
Beni/Benji, Zsömi, Pajti, Bundás, Bogyó, Molly, Foltos, Maci, Lili, Pamacs, Rénó, Néró, Rigó, Roni, Szotyi, Vacak, Zserbó, Tyson, Héra, Mancs, Jenny, Pedró, Negró, Missy, Mex, Maszat, Lucky, Jack, Füles, Boni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!