Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerinted mik a leggyakoribb...

Szerinted mik a leggyakoribb kutyanevek? Téged zavar, ha más is ugyanúgy nevezi el a kutyáját?

Figyelt kérdés

2022. márc. 14. 18:33
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
94%
Bodri, Morzsi, Rex, Buksi, Bundás, Blöki, Foltos/Folti, Cézár, Csöpi, Maci/Mackó, Csibész, Füles, Hektor, Muki, Szimat, Pötyi, Lédi, Tappancs, Pamacs, Picur, Bobi
2022. márc. 14. 19:01
 12/28 anonim ***** válasza:
92%
Engem nem, de a kutyámat eléggé összezavarná ha mondjuk egyszerre ketten lennének a kutya futtatón, vagy csak az utcán hallaná meg valahonnan a saját nevét. Nem tudná szegény, hogy miért szólnak neki. Amúgy az én kutyusomat Boncának hívják, igaz gyakran össze keverik a Bodzával, de nem túl gyakori név
2022. márc. 14. 19:35
 13/28 anonim válasza:
92%
Szerintem a leggyakoribb: Morzsi, Tacsi (lehet meglepődtél, de a környékünkön sok tacskót így hívnak), Alex, Bobby
2022. márc. 14. 19:35
 14/28 anonim ***** válasza:
90%
Floki, Töki, Zsuzsi, Bikfic, Zsömle, Bogáncs, Lassie, Maxi,
2022. márc. 14. 19:46
 15/28 anonim ***** válasza:
87%
Kutyi
2022. márc. 14. 19:46
 16/28 anonim ***** válasza:
92%

Van egy Fifink, meg egy Picink is a szülői háznál. :D Szerintem kilőttük a két egyik leggyakoribb neveket.

Az én családomnál viszont már kevésbé sűrű nevet választottunk minden állatnak.

2022. márc. 14. 19:54
 17/28 anonim ***** válasza:
90%
Bodri, Maci, Bundás, Hektor engem nem zavar. Tőlem aztán traktornak is hívhatja..
2022. márc. 14. 19:58
 18/28 anonim ***** válasza:
92%

Bella

Morzsi

Bodri

Buksi

Fifi

2022. márc. 14. 20:11
 19/28 Maya Bunnyheart ***** válasza:
89%

Én mostanában egyre kevesebb Morzsit,Buksit,Bodrit hallok.

A környékünkön elég egyedi nevek vannak, futtatóban is maximum 2-3 kutya van ugyanazzal a névvel. Amelyik névre azt mondanám hogy nálunk gyakori az a Monti, én is így neveztem el a befogadott kutyámat, de eléggé elment a kedvem ettől a névtől miután legalább 4 kutyát hívtak így. Majd kiderült a kutyám igazi neve hogy Bobi így visszakapta azt, és azt hittem hogy lesz sok névrokona,de szerencsére itt nem gyakori.

Én nem szeretem a gyakori neveket mert csak keveredés van belőle. Pl hívom a saját kutyámat és még rajta kívül jön 3 ugyanolyan nevű. Meg ilyenkor jön a megkülönböztetés hogy a Bodri a mudi, vagy ha több ugyanolyan fajtájú és nevű van akkor lehet még fokozni pl Bodri az ugatós mudi stb.

2022. márc. 14. 21:35
 20/28 anonim ***** válasza:
89%

Málna. Szerintem ez nagyon tömeg, és kicsit béna név is. Kapásból 3 ilyen nevű kutyát tudok a kutya suliban. De van ott Dió, Bejgli, Maci, Cuki, Cézár, Manó is.

Engem speciell zavar ha ugyanúgy hívnak egy állatot, mint az enyémet, ebből kifolyólag nem volt még két ugyanolyan nevű állatom se. Nem jó az a kutyának se, plusz én arról a névről a sajátomra asszociálok, bezavarna más kutya ugyanolyan névvel. Viszont szerencsére személyesen nem ismerek ugyanolyan nevű kutyát, mint az enyémek.

2022. márc. 14. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!