Eger macska kérdése:
Ki lehet valasztani a menhelyi kutyát kep szerint?
Figyelt kérdés
A képeket néztem a menhelyi kutyakrol es egyet le is foglaltam ami mar ivartalanítason esett túl de itt nalunk azt beszélik hogy ne kép alapján válasszak kutyát hanem hogy menjek oda és nézzem meg hogy melyik húzódik hozzám! Akkor igazuk van nekik? Ám én egy 3 éves kutyát néztem2022. márc. 11. 11:13
11/13 anonim válasza:
Nyilván a kép az első, hisz fontos, hogy tetsszen neked külsőre is. A döntő szempont viszont mindenképp az, hogy élőben kompatibilisek vagytok-e, ehhez természetesen kell a látogatás.
12/13 anonim válasza:
Kép alapján kinéztem 2 kutyát, egy harmadikat hoztam haza :D személyes benyomás sokat számít
13/13 anonim válasza:
Kiválasztani kiválaszthatod, de egyáltalán nem biztos, hogy meg is kapod.
Egyrészt a legtöbb menhely beleköt még az élő fába is. Másrészt a menhelyek szeretik a kutyákat gazdag külföldieknek, főleg németeknek odaadni, mert ők többet adományoznak. Aztán még ha látogattad is a kutyát, hirtelen lett gazdija.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!