Nexgardot csak az állatorvorstól tudok vásárolni?
A nexgard vényköteles gyógyszer, mert simán ki lehet vele nyírni az állatot.
Ha az állatpatikát állatorvos üzemelteti, akkor ott valószínűleg kiadják recept nélkül.
De ha pl egy cégé a patika, ott hivatalosan csak receptre lehet kiadni.
Sima nexgardhoz nem kell recept.
Nexgard spectrahoz igen, mert ugye az szivfergesssg ellen is van. Ha nincs tesztelve elotte a kutya akkor kinyirhatod vele.
Egyebkenr irass receptet a dokiddal majd allatpatikaban felveszik a rendszerbe a nevedet es akkor nem kell mindig receptet íratni eleg egyszer is. Mondjuk en mar 20 eve egy orvoshoz es patikaba jarok szoval nekem kiadjak, mert ismernek.
Vényköteles, szerintem ezért nincs webshopokban sem.
Nagyban függ az állatpatikától, nálunk a "patikus" mindig elkéri a receptet, pedig minden hónapban megyek és mivel az állatorvosunknál nem lehet mindig kapni azt a méretet, ami nekem kell mindig végigvárom a többórást sort a dokinál (mert itt nincs olyan, hogy bocs csak egy receptért jöttem), aztán loholok át a patikába... és mivel alapvetően mindenkivel kedves, mosolygós vagyok szeretném azt feltételezni, hogy tényleg nem adhatja oda vény nélkül, nemcsak jót szórakozik azon, hogy recept nélkül nem adja ki...
De közben meg a szüleimnél vidéken simán odaadják, múltkor még oltási könyv se volt nálam (amibe télen a milprazont matricázom) és szerintem azt se tudják, hogy van e kutyám és simán betáraztam több havi adagból úgy, hogy nálunk még a doki is csak egyhavi adagot hajlandó felírni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!