Szerintetek melyik kutyát válasszam? 1.://kepkuldes.com/image/LKtixN 2. ://kepkuldes.com/image/LKtTgY
Én az első képet nem látom sajnos mert így nem nyitja meg,a második képet megnyitja,nagyon aranyos!
Szerintem nagyon jó ötlet menhelyről örökbefogadni, mert megmentesz egy kisállatot,ami nagyon megfogja neked hálálni hidd el:) Lehet elöször még félni fog tőled,de pár nap utan már nem,megfog bízni benned és téged fog szeretni a legjobban (nálam is ez volt) Mindenképp fogadd örökbe,elnyered a bizalmát és ő is boldog,farkcsóválós kutyus lesz! csak foglalkozz vele sokat:)
Minek egy ugyan olyan kutya? Minden nap csak eszedbe fogja juttatni,hogy ő nem a megboldogult buksi.Várod majd hogy sok mindent ugyan úgy csináljon,de ő nem a régi kutya.Ő egy másik történet,ráadásul öreg és problémás történet.Mire kezdeni fogsz vele valamit lehet,hogy őt is temeted.
Én nem azt mondom,hogy ne vigyél kutyát de én személy szerint biztos nem vinnék ugyan olyat mint az elvesztett állatom.
Az biztos, hogy hasonlítanak :)
Én is azt tudom ajánlani, hogy ne kinézet alapján dönts. Mérlegeld, hogy milyen körülmények között tartanád a kutyát és ehhez mértem milyen elvárásoknak kellene megfelelnie. pl falun laksz, kertesben, a szántó, erdő szélén, akkor az az elvárás, hogy ne legyen szökős (ha van kert, gondolom nem akarod kizárólag a házban tartani) ha a belvárosba laksz egy lakásban, akkor előnyös, ha emberek és kutyák felé nem mutat a agressziót, elviseli a zajokat és nem ugat a lakásban.
Szép dolog hátrányos helyzetű kutyát menteni, de akkor készülj fel, hogy rengeteg munka lesz vele, különben mindkettőtök élete pokol lesz.
Attól hogy egy kutya bántalmazott és tart az idegenektől, még lehet boldog, farokcsóválós, ugrabugra kutyus belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!