Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek melyik kutyát...

Eger macska kérdése:

Szerintetek melyik kutyát válasszam? 1.://kepkuldes.com/image/LKtixN 2. ://kepkuldes.com/image/LKtTgY

Figyelt kérdés
1 hónapja meghalt az 1.képen látható kutyám és azóta most kezdem feldolgozni.Az enyik rokonom nézte a menhelyben hogy van olyan kutya ami nekem volt és korban is annyi éves de az a hátránya hogy régen bántalmazva volt és fél, de én olyan kutyát szerettem volna aki csóválja a farkát de ez nem fogja ez a kutya a második képen van szerintetek nagyon hasonlitanak? Velemenyt szeretnék kerni hogy mi legyen
2022. márc. 3. 20:39
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
2. [link]
2022. márc. 3. 20:40
 2/15 A kérdező kommentje:

1.

. Ő aki meghalt en kutyam volt

[link]

2022. márc. 3. 20:45
 3/15 anonim ***** válasza:
71%

Én az első képet nem látom sajnos mert így nem nyitja meg,a második képet megnyitja,nagyon aranyos!

Szerintem nagyon jó ötlet menhelyről örökbefogadni, mert megmentesz egy kisállatot,ami nagyon megfogja neked hálálni hidd el:) Lehet elöször még félni fog tőled,de pár nap utan már nem,megfog bízni benned és téged fog szeretni a legjobban (nálam is ez volt) Mindenképp fogadd örökbe,elnyered a bizalmát és ő is boldog,farkcsóválós kutyus lesz! csak foglalkozz vele sokat:)

2022. márc. 3. 20:48
 4/15 anonim ***** válasza:
85%
Látom az első képet is,tényleg hasonlítanak és részvétem!
2022. márc. 3. 20:49
 5/15 anonim ***** válasza:
50%

Minek egy ugyan olyan kutya? Minden nap csak eszedbe fogja juttatni,hogy ő nem a megboldogult buksi.Várod majd hogy sok mindent ugyan úgy csináljon,de ő nem a régi kutya.Ő egy másik történet,ráadásul öreg és problémás történet.Mire kezdeni fogsz vele valamit lehet,hogy őt is temeted.

Én nem azt mondom,hogy ne vigyél kutyát de én személy szerint biztos nem vinnék ugyan olyat mint az elvesztett állatom.

2022. márc. 3. 20:50
 6/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2022. márc. 3. 20:51
 7/15 anonim válasza:
73%
Szép dolog, hogy menhelyről probálsz kutyát befogadni. Hidd el tök mindegy milyen kutya. Annyira hálás lesz, hogy ő lesz életed kutyája, bármilyent is választasz
2022. márc. 3. 20:52
 8/15 A kérdező kommentje:
Ha meg nem őt hoznám el akkor lelkifurrdalásom lenne mert ami meghalt kutyám az olyan mintha ő lenne az, és olyan erzes ott hagyni mintha az enyémet hagynám ott szerintem azert érzek igy mert hasonlitanak nagyon
2022. márc. 3. 21:00
 9/15 anonim ***** válasza:
90%
Ne csak azért hozd el mert hasonlítanak, ő lelke tejesen más, nem fog ugyanúgy viselkedni mint az előző. Ne úgy tekits rá mint ha az előző lenne,az neked sem jó és neki se.
2022. márc. 3. 21:03
 10/15 anonim ***** válasza:
88%

Az biztos, hogy hasonlítanak :)

Én is azt tudom ajánlani, hogy ne kinézet alapján dönts. Mérlegeld, hogy milyen körülmények között tartanád a kutyát és ehhez mértem milyen elvárásoknak kellene megfelelnie. pl falun laksz, kertesben, a szántó, erdő szélén, akkor az az elvárás, hogy ne legyen szökős (ha van kert, gondolom nem akarod kizárólag a házban tartani) ha a belvárosba laksz egy lakásban, akkor előnyös, ha emberek és kutyák felé nem mutat a agressziót, elviseli a zajokat és nem ugat a lakásban.

Szép dolog hátrányos helyzetű kutyát menteni, de akkor készülj fel, hogy rengeteg munka lesz vele, különben mindkettőtök élete pokol lesz.

Attól hogy egy kutya bántalmazott és tart az idegenektől, még lehet boldog, farokcsóválós, ugrabugra kutyus belőle.

2022. márc. 3. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!