Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek mi lehetne a...

Szerintetek mi lehetne a megoldás erre a problémára?

Figyelt kérdés

A kutyám nagyon érzékeny az emberekre. Leginkább abból van a probléma, hogy ha nagyon közel elhalad mellettünk egy ember a járdán akkor képes odavakkantani, ezzel megijeszti az embereket. (Mindig porázon viszem)

Ovoda mellett lakunk és a gyerekeket semennyire nem tolerálja....akiket megugat azok a gyerekek. Nagyon fél tőlük.

Hála égnek nem történt baj ebből, de szerintetek mennyire mennyire vagyok felelős ezért?

Én úgy gondolom, hogy egy szülő dolga elmondani a gyermekének hogyan viselkedjen, ha elmennek egy kutya mellett.. vagy legalább nagyobb ívben kerüljenek ki... Ha tehetem mindig kikerülöm az embereket, de ha nagyon szűkös a járda akkor nem tudok mit csinálni.

2022. márc. 2. 13:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

A szülő azt tanítja meg a gyerekének, amit maga is tud.

Sajnos sokat vársz a szülőktől, nem mind olyan intelligens, mint az ideális lenne.

Sok szülő gondolja azt, hogy a kutya a gyerekek szórakoztatására van, bébiszitternek vesznek kutyát, és tőled is elvárják, mint átlag kutyatartótól, hogy Pistike kedvéért állj meg kutyával együtt, hogy ő simogassa, pacsizzon vele.

Aztán ott van még az is, hogy sok óvoda integrál sajátos nevelési igényű, és beilleszkedési, tanulási, magatartási nehézségekkel diagnosztizált gyereket.

Na, az vagy megérti, vagy nem..

2022. márc. 16. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!