Szerintetek mi lehetne a megoldás erre a problémára?
A kutyám nagyon érzékeny az emberekre. Leginkább abból van a probléma, hogy ha nagyon közel elhalad mellettünk egy ember a járdán akkor képes odavakkantani, ezzel megijeszti az embereket. (Mindig porázon viszem)
Ovoda mellett lakunk és a gyerekeket semennyire nem tolerálja....akiket megugat azok a gyerekek. Nagyon fél tőlük.
Hála égnek nem történt baj ebből, de szerintetek mennyire mennyire vagyok felelős ezért?
Én úgy gondolom, hogy egy szülő dolga elmondani a gyermekének hogyan viselkedjen, ha elmennek egy kutya mellett.. vagy legalább nagyobb ívben kerüljenek ki... Ha tehetem mindig kikerülöm az embereket, de ha nagyon szűkös a járda akkor nem tudok mit csinálni.
A szülő azt tanítja meg a gyerekének, amit maga is tud.
Sajnos sokat vársz a szülőktől, nem mind olyan intelligens, mint az ideális lenne.
Sok szülő gondolja azt, hogy a kutya a gyerekek szórakoztatására van, bébiszitternek vesznek kutyát, és tőled is elvárják, mint átlag kutyatartótól, hogy Pistike kedvéért állj meg kutyával együtt, hogy ő simogassa, pacsizzon vele.
Aztán ott van még az is, hogy sok óvoda integrál sajátos nevelési igényű, és beilleszkedési, tanulási, magatartási nehézségekkel diagnosztizált gyereket.
Na, az vagy megérti, vagy nem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!