Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyus eltemetése hogyan...

Kutyus eltemetése hogyan történjrn?

Figyelt kérdés
Sajnos el kell altatni a kutyusomat. A temetése hogyan történjen? Milyen mély legyen a sírja? Meszet szórjak rá? Mennyit? Van erre valami szabály?
2022. márc. 1. 07:42
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Szia én is elérzékenyültem az olvasottak alapján hidd el, neki így sokkal jobb már...

Ha lehet és szeretnél egy új kutyust én ajánlom mert így könnyebb feldolgozni...

2022. márc. 3. 20:06
 22/24 A kérdező kommentje:
A fia is nálam van. szegényt nagyon megviseli, érzi, hogy baj van. Ott fekszik az öreglány helyén. Az lenne a kérdésem, hogy van e valami hivatalos teendőm ilyenkor? be kell jelentenem valahol?
2022. márc. 3. 20:11
 23/24 anonim ***** válasza:
A csipp miatt igen. Állatorvost hívd fel. Vagy ha ő altatja, akkor tudja is mi a teendő.
2022. márc. 4. 09:26
 24/24 anonim ***** válasza:
Kutya összeíráskor (3 évente van) az önkormányzat felé jelenteni. (Elvileg most is el kéne fogadni, de mifelénk nem ezt a módi)
2022. márc. 4. 11:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!