Kutyus eltemetése hogyan történjrn?
Figyelt kérdés
Sajnos el kell altatni a kutyusomat. A temetése hogyan történjen? Milyen mély legyen a sírja? Meszet szórjak rá? Mennyit? Van erre valami szabály?2022. márc. 1. 07:42
21/24 anonim válasza:
Szia én is elérzékenyültem az olvasottak alapján hidd el, neki így sokkal jobb már...
Ha lehet és szeretnél egy új kutyust én ajánlom mert így könnyebb feldolgozni...
22/24 A kérdező kommentje:
A fia is nálam van. szegényt nagyon megviseli, érzi, hogy baj van. Ott fekszik az öreglány helyén. Az lenne a kérdésem, hogy van e valami hivatalos teendőm ilyenkor? be kell jelentenem valahol?
2022. márc. 3. 20:11
23/24 anonim válasza:
A csipp miatt igen. Állatorvost hívd fel. Vagy ha ő altatja, akkor tudja is mi a teendő.
24/24 anonim válasza:
Kutya összeíráskor (3 évente van) az önkormányzat felé jelenteni. (Elvileg most is el kéne fogadni, de mifelénk nem ezt a módi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!