Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyus eltemetése hogyan...

Kutyus eltemetése hogyan történjrn?

Figyelt kérdés
Sajnos el kell altatni a kutyusomat. A temetése hogyan történjen? Milyen mély legyen a sírja? Meszet szórjak rá? Mennyit? Van erre valami szabály?
2022. márc. 1. 07:42
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Sírva egyeztettem időpontot a dokival :( csütörtökön történik meg. A doki nyugtatott, h ettől én nem vagyok rossz ember
2022. márc. 1. 09:57
 12/24 anonim ***** válasza:
92%
Persze, hogy nem. Mondjuk én úgy hívtam fel, hogy minél előbb. Nehezebb lett volna több napot várni. Az én kutyám szenvedett :(
2022. márc. 1. 10:22
 13/24 anonim ***** válasza:
92%
Ehhez nagyon nagy erő kell, én meg egyedül voltam itthon a férjem nélkül, még a sírt is megásni :( hát nehéz nap volt. Kitartás, az idő gyógyír :( neki pedig jobb lesz!
2022. márc. 1. 10:24
 14/24 anonim ***** válasza:
94%

Mi és a családban más is, hamvasztattunk. Sajnos, már többször előfordult, de régóta tartunk állatokat. A hamvakat kerámia urnában megkapod, és azt kevesebb gonddal tudod eltemetni.

Részvétem, tudom, milyen, bár ilyen hosszú kort megélő kutyusunk még nem volt. Nagyon nehéz. :(

2022. márc. 1. 10:42
 15/24 NTBS ***** válasza:
84%
Saját terület, 3-4 ásónyom mélyen, ne locsold le.
2022. márc. 1. 15:27
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom:(
2022. márc. 1. 20:42
 17/24 A kérdező kommentje:
Nem tudok a szemébe nézni :( hihetetlen rosszul érzem magam :( ez életem legszomorúbb döntése. Sosem fájt ennyire a szívem :(
2022. márc. 2. 18:30
 18/24 anonim ***** válasza:
16. Vagyok, nem a te hibád tusom nagyon nehéz de így neki sokkal jobb lesz! Mégegyszer sajnálom!
2022. márc. 2. 18:48
 19/24 anonim ***** válasza:
Jól döntöttél! Nem szenved tovább :(
2022. márc. 3. 09:36
 20/24 A kérdező kommentje:
Kedves eddig Válaszolók. 18 évnyi hűséges barátság után a kutymorgóm elaludt. Nagyon rendes volt a doki. Először elmondott mindent, elmondta az ő álláspontját, hogy mit tenne a helyemben (ő is így döntene), majd vázolta, hogy mi fog történni. Elmondta, hogy semmit sem fog érezni az egészből. Kaptunk egy kis búcsúidőt, aztán megkapta a sima altatószurit, amit műtétek alatt is használnak. Látta, hogy nagyon megvisel, így mondta, hogy inkább menjek át a másik szobába, ha vége, akkor visszahív. Addig már rendezte a kis testét, betakarta a pokrócával, megkérdezte, hogy segítsen e valamiben. Miután elment a doki a kertben helyeztem nyugalomra. Mire észbe kaptam már derékig érő sírt ástam szegénykémnek, a kis testét behelyeztem, mellé a tálat, egy adagot a kedvenc tápjából, a pórázát, játékát és egy szál nádat (előszeretettel rágcsálta aktív korában). Köszönöm mindenkinek az együttérző kommenteket, ti tartottátok bennem a lelket.
2022. márc. 3. 19:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!