Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért kakál a kiskutyánk az...

Miért kakál a kiskutyánk az ágyra, ha nem vagyunk otthon és mi a megoldás?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy 12 hetes kiskutyánk 2 hete van velünk. Eddig betegség miatt szinte minden nap vele voltunk otthon, csak bevásárlás miatt hagytuk egyedül akkor nem is volt gond.

Hétfő óta mindketten dolgozunk a párommal. Ő délután 2re haza ér tehát 6-7 órát van egyedül azóta. Ha otthon vagyunk akkor szépen végzi a dolgát, de most minden nap arra ment haza a párom hogy az ágyra kakált, össze pisil mindent és ma már rongált is. Biztos az egyedüllét miatt csinálja. Szeparációs szorongás lehet? Hogyan tudnánk segíteni neki, hogyan tudjuk orvosolni a problémát? Köszönöm a tanácsokat!

2022. febr. 23. 16:48
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Ha olvastad volna a kommentem ki fogjuk szoktatni, és nem szeretnénk hogy az ágyba piszkoljon.

Köszönök szépen minden kedves és nem kedves hozzászólást is.

Képes vagyok értelmezni a leirtakat, ha úgy írtatok volna le hogy "Nyugodtan vidd le és kezdd el kiszoktatni" akkor is megertettem volna, de na nektek jobb így a lelkivilagotoknak.

Szerintem kaptam elég választ, nem kell több.

2022. febr. 24. 13:39
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!