Mit gondoltok a paracordbol készült alomjelolorol ?
Szeretnek alomjelolot készíteni , erdkelne hogy jo e paracprdbol és nem folytaja e meg a kutyust benne .
Kerlek normális választ adjatok
Úgy látom létezik ilyen, arra mondjuk nem sikerült rájönnöm hogy mire való az alomjelölő.
Azt meg egyébként imádom, amikor vergődik valaki hogy normális választ szeretne, közben ő maga meg egy normális mondatot nem tud leírni.
"erdkelne hogy jo e paracprdbol és nem folytaja e meg a kutyust benne"
Hehe, álomjelölőt olvastam. :)
Nyilván arra való, hogy ahol kiskutyák születnek, meg tudják különböző színnel jelölni a különböző kölyköket.
Nem. Ugyanabban az alomban a kutyák kapnak különböző színeket. Ennek két oka van: ahol hasonlóak a könykök, mert azonos színváltozat, így tudod követni, hogy melyik kölyök melyik. Mennyit hízik, mennyire játékos. Pl: orosz terriernél minden kölyök fekete. A másik ok, hogy amíg nincs gazdi, nem kell nevet adni neki, csak szín alapján tudtok beszélni róla.
Az almokat betűkkel jelölik, első alom A, második alom B, stb. A almon belül vannak színnel jelölve a kölykök.
Aha! Mostmár értem.
De én láttam olyat is, amit én említettem. Talán külföldi alom volt.
Eladasra mar tobben is foglalkoznak alom jelolo nyakorvekkel.
Chilicord elegge elterjedt.
Amugy nem fojtja a kutyat. Mivel ezek allithatoak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!