Miért nem hiszik el hogy ennyi idősen, ilyen okos?
Figyelt kérdés
hellosztok!van egy 4 honapos kutyim és senki nem hiszi el hogy ennyire okos egy kislány kutya. a kutyusom tudja az ül,fekszik,hozzám,marad,hempereg,pitizik,kuszik,tetsz halot,agiliti feladatok,poráz nélküli láb melleti jövetelt,szoba tiszta,kutyákhoz,emberekhez csak akkor megy oda ha engedélyt kap,játékos,eleven,sok mozgás igényű kislány,szeret rohangálni,labdázni,frizbizni,tépni-nyúzni a játékokat ugyhogy nem arról van szó hogy nem játékos kutyus meg ilyenek de rendkivűl okos kutya.mikor az utcán sétáltatam vagy csak a buszon utaztunk,vagy a parkban voltunk senkisemm hitte el hogy 4 honapos kutyuska,mindenki azt mondta hogy 1-2 éves lehet minimum.miért nem hiszik el?valamit rosszúl csináltam vagy mi hogy ennyire okos ?nagyon szeretem őt,szba kutyus,pincsi-spicc-spániel és még valamilyen keverék kis testű kutya,és nem agreszív se kutyákal,macskákal,egyéb állatokal semm meg emberekell semm még pici gyerekel semm,csak azért írom ezt mert sokan köztudottá teték hogy a pincsi avgy spicc félék agreszív személyiségek.ténleg nem lehetne egy 4 hónapos kislány kutyi ilyen okos?nem tanitjuk túl csak egyszer mutatuk meg neki mindent többször nem!köszönöm a válaszokat.bocsánat a helyesírási hibákért de már fáradt vagyok.elnézést mégegyszer s , viszlát.2010. szept. 10. 22:57
11/13 anonim válasza:
Jajj,nemondjad már hogy többszázezerért egy négy hónapos kutyának akadályokat vettél..XDD
12/13 anonim válasza:
Ismerős a probléma... Nekem meg azt nem hiszik el, hogy kutyaiskola nélkül is versenyekre járok a kutyáimmal, le tudna tenni bármikor egy vizsgát (pont most várunk időpontra) és nem csak a hátsókertben fogad szót... Ne törődj az ilyenekkel. Csak vigyázz mert ilyenkor még nem szabad nagyon ugrálnia, csak 1 éves kor után, és később majd ha kamaszodik akkor makacsabb lehet.
13/13 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek.1-2 évesen akarjuk vinni versenyre.
2010. szept. 11. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!