Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Egy öreg kiskutyát elaltatnáto...

Egy öreg kiskutyát elaltatnátok az alábbi esetben? Több lent.

Figyelt kérdés
15 éves lány kutyusról van szó. Sajnos a méhében egy 6x7cm átmérőjű daganatot talált az állatorvos. Sajnos vak is szegény és süket is. A vércukra is alacsony volt, 4.0mmol. Alig mozog, és jàrni is alig tud már szegényke, egésznap alszik.

2022. febr. 7. 19:34
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
80%

Rendellenes testtartasbol pl.

Vagy jelentős étvágy es/vagy aktivitás csokkenesbol. Azt nem írtad milyen tünetet okozott nála a rák. Mert gondolom valahogy csak észrevettétek.

2022. febr. 8. 09:10
 12/29 A kérdező kommentje:

Igazából onnan sejtettem valamit, hogy megnőtt a kis hasa és múlt héten a kutyakozmetikus is érezte, hogy elég kemény neki azon a részen és, hogy van valami furcsa tapintású dolog ott.

Meg az is érdekes, volt, hogy amikor eszik vagy iszik akkor furcsa hangja van a nyelés után, mintha így zuborogna a kis hasa. :(

2022. febr. 8. 09:37
 13/29 anonim ***** válasza:
87%
Nem ajánlott műtétet az orvos?
2022. febr. 8. 09:58
 14/29 anonim ***** válasza:
85%
A vércukor 3,5 és 5,5 között normális.
2022. febr. 8. 11:13
 15/29 A kérdező kommentje:
#13 de ajánlott, de azt mondta, hogy sok jóra ne számítsunk, talán hónapok vannak neki hátra, maximum 1 év.
2022. febr. 8. 12:46
 16/29 A kérdező kommentje:
#14 tudtommal, kutyáknál is 5 felett az elfogadható és 5.5 felett a normális 10.0-ig
2022. febr. 8. 12:47
 17/29 A kérdező kommentje:
De lehet, hogy rosszul tudom.
2022. febr. 8. 12:47
 18/29 anonim ***** válasza:
88%

Éhgyomorra az embernél is elfogadható a 4

Egyébként lehet hogy nem élné túl a műtétet. Ilyen korban és úgy hogy beteg nagyon kockázatos. Ezért kellett volna még fiatalon ivartalanítani. De most már mindegy.

Ebben a helyzetben én még nem altatnam el, de ha már nagyon szenved nem eszik, felkelni se bír akkor igen.

De ezt nektek kell eldontenetek.

2022. febr. 8. 14:37
 19/29 anonim ***** válasza:
13%
A vakság és a süketség is már elég nagy szenvedés neki. Mi a l**aszért akarjátok megvárni, hogy még fizikai fájdalmai is legyenek a daganattól?
2022. febr. 8. 14:45
 20/29 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem nem akkora szenvedés neki a vakság meg a suketseg. Csak nehézség a mindennapokban, de ők nem úgy élik ezt meg mint mi emberek, nem lesznek depressziósak meg ilyenek.
2022. febr. 8. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!