Mit tegyek? (nagyonfontos)
Figyelt kérdés
van egy 9 hónapos westie-m .apum kiengedte a sárba -.-"
tiszta sár,víz és wáh..
de nincs itthol kutyasampon :S
mivel fürdessem meg?
előre is köszönöm.
2010. szept. 10. 18:14
1/11 anonim válasza:
Ha csak sima vízzel kiöblíted, nem szedi ki a szőréből a sarat?
2/11 A kérdező kommentje:
hát nem tudom :S
pl van az a vu 2 vagy milyen sampon. az ártalmas neki?
nem tudom mit tegyek :(
2010. szept. 10. 18:17
3/11 anonim válasza:
Nullás gép!:D
Amúgy szerintem is inkább tiszta meleg vízzel,ha nincsen spéci kutyasampon.
4/11 A kérdező kommentje:
Nullás gép xDD
ahh köszii :D
de rendben :)
2010. szept. 10. 18:20
5/11 anonim válasza:
ne használj rajta emberi sampont, a kutya szőre és bőre más mint az emberé. Mivel általában az ember nem szereti, ha zsíros a haja és fejbőre, épp ezért az emberi sampon eltávolítja a zsírt a kutya bőréről is, pedig az nem jó, mert bekorpásodik!
6/11 anonim válasza:
Embernek való sampont semmi féle képpen se használj,akkor inkább langyos/kézmeleg tisztavíz,amig nem veszel kutyasampont.
7/11 anonim válasza:
Én nem rég jöttem fel sétából a 11 hónapos Westiemmel és ő is tiszta retkes lett, nekem a sima víztől lejött és szárítás, fésülés után már gyönyörű fehér.
8/11 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm a válaszokat :)
2010. szept. 10. 18:57
9/11 anonim válasza:
Emberi shampot ne!!
Meleg vízzel!
10/11 anonim válasza:
Minek a sampon? Az enyém hetente többször lesz sáros, de csak tiszta vízzel öblítem le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!