Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tegyek hogy a kutyám...

Mit tegyek hogy a kutyám távollétemben se menjen fel az ágyra?

Figyelt kérdés

Amikor otthon vagyok, akkor már nem ugrik fel rá. Van saját fekhelye meg tere ahol feküdhet, sétálhat a távollétemben. Viszont többedszerre az ágyamon volt. Ahol aludni szoktam. Próbáltam hogy telepakolom dolgokkal az ágyat, de pár nap után megint fenn volt. A mancsnyomai, a szőrszálak és foltok egyértelműen bizonyítják. Egyébként se igazi megoldás ez.

Az a lehetőség kilőve hogy valamit (pl. másik takarót) tegyek az ágyra, és úgy rámehet. Nincs arra kapacitásunk hogy naponta mossunk. Ill. csak emiatt nem akarunk nagyobb kiadást hogy a kutya felmehessen olyan helyre ahonnan el van tiltva.

A normális válaszokat köszi!

2022. febr. 2. 18:39
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

#10 Rendszeresen napi több órás távollétről van szó. Nem szándékozom kutyámat az otthoni sétájában gátolni ha az ágyra ugrást leszámítva jól viselkedik és megoldható számára szabadabban. Másrészt egy nagyobb méretű szobakennel már nem kis tétel ami most nem fér bele.

A többieknek és neked is köszi az eddigi ötleteket.

2022. febr. 2. 22:31
 12/14 anonim ***** válasza:
91%

Volt már gyereked? Tudod mi az az oldal rács?

Érdemes lenne körbe rakni vele.Te át tudod lépni,a kutya nem.

Ha venni nem is eszkabálni tudsz. :D

2022. febr. 2. 22:39
 13/14 anonim ***** válasza:
82%
4-es valaszoloval tudok egyet erteni abban, hogy takard le az agyat egy 'kutyapokroccal'. Foleg ha keves helyetek van, miert korlatoznad le a kutyat par negyzetmeterrol? Takard le az agyad ha zavar a kutyaszor.
2022. febr. 3. 07:01
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

"10 Rendszeresen napi több órás távollétről van szó. Nem szándékozom kutyámat az otthoni sétájában gátolni ha az ágyra ugrást leszámítva jól viselkedik és megoldható számára szabadabban. Másrészt egy nagyobb méretű szobakennel már nem kis tétel ami most nem fér bele"

--

"#2: Ezt még nem hallottam és hatékonynak hangzik. Akkor mi a teendő ha a kutya annyira okos, hogy ledobja a kartont. Vagy ha oda van rögzítve a karton, rádob valami holmit hogy ne érezze a szögeket. Amúgy ez neked hány nap rajzszögezést jelentett, vagy azóta mindig rárakod az ágyra?"

---

Szóval, a szobakennel rósz, mert korlátozza a kutyát (ugyanazt csinálja benne, mint az ágyon, alszik) de komolyan megfontolandó lehetőség rajzszögekkel felszórni az ágyat hadd szúrkodja meg?

Elnézést, de mi a fsz?

2022. febr. 3. 08:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!