Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan lenne érdemes elkezdeni...

Hogyan lenne érdemes elkezdeni a fedeztetést?

Figyelt kérdés
Van egy kan ónémet juhász kutyusunk. Elgondolkoztam a napokban, hogy küllemre nagyon szép, nem csapott fenekű, természetre jámbor és lehet érdemes lenne tenyészteni. Én csak úgymond a kan kutyát "szolgáltatnám", mondjuk egy kiskutya áráért cserébe. Az ő szülei törzskönyvesek, neki viszont nincs papírja. Milyen szűrések kellhetnek ilyen esetben, egyáltalán érdemes ilyennel foglalkozni? A diszplázia gondolom elengedhetetlen.
2022. febr. 2. 16:34
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
47%
Ja, láttad a szülőket... Semmi bizonyíték, hogy valóban azok a szülők, de legalább láttál két német juhászt. Komolyan ennyire kis egyszerű teremtés vagy?
2022. febr. 3. 21:11
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

Te amúgy mi a f*szomért is kötekedsz vele? Megmondta,hogy igazunk van és így nem fog szaporítani.

Akkor? Mit vered meg mindig itt a nyálad? De egy undorító ember lehetsz a való életben is.Rég le lett zárva a téma és hál' istennek a kérdező is egyet értett abban,hogy papírok,megfelelő szakértelem és kennel nélkül nem éri meg fedeztetést felajánlani.Történet vége,higgadj le törperős,mert most már sok vagy. :D

2022. febr. 4. 00:13
 23/27 anonim ***** válasza:
46%
Azért kötekedik, mert neki is csak kutya jutott hapsi helyett. Itt az eredménye.
2022. febr. 4. 00:17
 24/27 A kérdező kommentje:

Aha, tehát amúgy valahonnan szerzett a tulajdonos kölyköket, ágról-végről, tök mindegy, hogy honnan, és mivel alapjáraton van neki felnőtt német juhásza, előadja, hogy "ők a szülők"? Gondolom már újszülötten szerezte ezeket a kölyköket, amikor csinált egy képet, ahogy az anyakutyus fekszik velük. Szerintem ez nagyon körülményes és nem gondolom valósnak.

Egyébként valahol számítottam rá, hogy megkapom azt, hogy mocskos szaporító vagyok csak azért, mert felmerült bennem egy ilyen. De azt nem gondoltam volna, hogy valaki ennyire hajtja a fszságait, miután leírom, hogy elengedtem a dolgot. :D

2022. febr. 4. 07:40
 25/27 anonim ***** válasza:
15%

Veszel egy kölyköt minden papír nélkül. A szaporító azt mondja, hogy ezek a szülők. Te pedig elhiszed. Gondolom kocsit és mobilt is így veszel - papírok nélkül valaki hátsó kertjéből. És neki is elhiszed, hogy eredeti minden benne.

Okos vagy.

2022. febr. 4. 11:19
 26/27 A kérdező kommentje:

Csak ismételni tudom magamat. "Aha, tehát amúgy valahonnan szerzett a tulajdonos kölyköket, ágról-végről, tök mindegy, hogy honnan, és mivel alapjáraton van neki felnőtt német juhásza, előadja, hogy "ők a szülők"? Gondolom már újszülötten szerezte ezeket a kölyköket, amikor csinált egy képet, ahogy az anyakutyus fekszik velük. Szerintem ez nagyon körülményes és nem gondolom valósnak." Ja ráadásul hasonlít is a korábbi tesóra, és a szülőkre is.

De képzeld, a másik kutyánk is így van, én barom elhittem, hogy a kölyöknek az a két szülője, akit mutattak, akikkel kint szaladgált és játszott az udvaron.

2022. febr. 4. 11:36
 27/27 Cubina ***** válasza:
77%

Ez az élő példája annak, amikor valakinek szánalmas és magányos élete van, vagy olyan rosszindulatú csúszómászók vannak körülötte, mint ő maga, és soha életében egy szerető szót vagy kedves gesztust nem kapott senkitől.

Remélem ő maga se szaporodik, akár van törzskönyve, akár nincs.

Nem a kérdezőnek szólt. :)

2022. febr. 21. 22:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!