Kutyamegőrzés pár hétre? Valami jó tipp?
Költözés miatt úgy tűnik, két-három hétre kutyámnak ideiglenes befogadóhely kellene Budapesten. A legolcsóbb is 4000 Ft/nap , ha kennelben van. Ezeket rablóbandának tartom.
Nézegettem kutyapanziókat - de egy albérlet árában vannak, egy hónap alsó hangon 60000 Ft. Tud valaki olcsóbb lehetőséget? Kutyatápot én adok, a kutya egészséges, kisközép testű.
#9 mit értesz az alatt, hogy minden hóbortját fizeted? Ez lehet többre jönne ki, mint beadni kutyapanzióba xd
Amúgy a szüleid tudnak róla, hogy ez neked milyen drága lenne? Talán akkor csak elviselnék 2-3 hétig a kutyát. Ha nem, akkor nézz körül Pest környéki panziókban is, hátha olcsóbbak, mint Pesten, bár nagy különbségre ne számíts. Pl. Csörögön a Bigyóka Panzió 3000 ft/naptól kezdődik.
Sajnos maximum napi 2000-et tudnék fizetni, nagyon nagy a kiadásom, persze az élemet a kutyának én állom. Minden ismerőst körbe kérdeztem, és eddig nem találtam olyat, aki vállalná. Lehet, inkább mégis megpróbálom meggyőzni a szüleimet. :(
Csak Budapesti szitter lenne a jó, hogy látogatni tudjam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!