Kutyamegőrzés pár hétre? Valami jó tipp?
Költözés miatt úgy tűnik, két-három hétre kutyámnak ideiglenes befogadóhely kellene Budapesten. A legolcsóbb is 4000 Ft/nap , ha kennelben van. Ezeket rablóbandának tartom.
Nézegettem kutyapanziókat - de egy albérlet árában vannak, egy hónap alsó hangon 60000 Ft. Tud valaki olcsóbb lehetőséget? Kutyatápot én adok, a kutya egészséges, kisközép testű.
Esetleg napközit tudnék még ajánlani,ha az éjszakai szállása a kutyának nem gond,csak mondjuk az,hogy foglalkozni kell vele és költözés mellett nincs idő.
Az árnyas-csahosban 2500 körül van egy nap,de nem tudom milyen ismerősöm kutyája és macskája (asszem az is 1500/nap körül) volt ott tavaly ameddig koraszülés okán 4 hetet bent volt.
10.kerületben vannak helyileg,ha kell elérhetőségüket megkérdezem.
Én Szegeden élek, nekünk van kutyaszitter. Ha elutazunk nála van a kutyunk, lakásban. Minden nap küld képet, videót, hogy mit csináltak. Nagyon jófej csaj, és csak napi 2000.
Igaz, csak kistestűt fogad, de ha érdekelhet írj privit és adok kontaktot. :)
Nem tudod a kutyadat rabizni valamelyik rokonodra, baratodra vagy jobb ismerosodre? Nincs masik kutyas ismerosod akire szamithatnal?
Sokat jarom a vilagot es a kutyamat nem mindig tudom magammal vinni ... ilyenkor megkerek egy megbizhato ismerosomet, hogy koltozzon oda hozza, erezze jol magat az en szamlamra, azt csinal amit akar - csak egy keresem van, gondoskodjon a kutyamrol. Ennyi. Kutyanak is jo es en is intezhetem a dolgaim, aki pedig odakoltozik atmenetileg, siman erezheti ugy mint ha nyaralna, mert minden hobortjat kifizetem. Nem is szokott problema lenni soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!