Idős kutya miért nyalogatja sokat az oldalát? Rendszeresen nyálas emiatt
Figyelt kérdés
13 éves. Nem allergiás semmire. Egyszerűen nyaldossa az oldalát, annyira hogy már a szőrén is látszik a nyál, ezért ki lett zavarva az ágyból. Csak az oldalán nyálas, nem rágja magát, nem hullik a szőre, nem vakarózik. Kb 2 hete vettem észre. Miért csinálhatja?2022. febr. 1. 00:27
1/3 anonim válasza:
Valamit jelez vele.Stressz,rossz közérzet/hangulat,fájdalom,unalom,betegség,bármi lehet.
13 éves biztos,hogy kijött rajta valami,ahelyett hogy ide-oda zavarod meg letiltod helyekről vidd orvoshoz.
Egy biztos: okkal csinálja,nem semmiség.
2/3 anonim válasza:
Okkal csinalja. Faj neki ott. Tapogasd at szegenyt!!
Az en kutyam is akkor nyakogatja a labat,ha faj neki. Ott en olyankor megmaszirozom.
Vizsgaltasd ki.
3/3 anonim válasza:
Gyanúsan fájdalmat jelez, de minimum zavarja ott valami. Kullancs nem mászott bele? Bár az ennyi ideig nem tudom kapaszkodik-e. Én tuti elvinném orvoshoz ennyi idősen amúgy sem árt egy vérvétel, UH, ha szeretnéd hogy még sokáig a családotok része legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!