Péter 2 kérdése:
Láttatokmárkutyatávolugrást? Nagyon szuper sport a labradorok akkorát ugranak mint egy gazella!
Figyelt kérdés
2010. szept. 10. 09:30
1/7 anonim válasza:
Egybeírva ಠ_ಠ.
Még nem láttam, de érdekes lehet. Lehetne nevezni a vizsláinkat is, ugrani azok is tudnak.
2/7 anonim válasza:
csak agárban-ha a labrador akkorát ugrik mint egy gazella a hurkaetstével az agarat nézd meg és beájulsz.és ők árkon csinálják, nem műakadályon.
3/7 A kérdező kommentje:
Rá is keresek az agárra
2010. szept. 10. 10:50
5/7 anonim válasza:
hello! én a múltkor láttam a tv-ben ,de ott egy medencébe vízbe ugrottak hatalmasakat. verseny volt, mérték az ugrás hosszát. a trénerük valami vacakot hajított el és azután vetették magukat a vízbe a kutyik. a dobás minőségétől is függött, hogy milyen messzire ugranak.
üdv.
6/7 anonim válasza:
Az a dobbantós-levegőben elkapós-majd fölbe csapódós biztos nagyon jót tesz a kutya ízületeinek.... o__O
7/7 anonim válasza:
Az ízületeinek biztos nem jó csak ésszel kell csinálni.
Nem így: http://www.youtube.com/watch?v=aBhBbnat_ss
A pitbull a legalkalmasabb ezekre a sportokra pl: távolugrás, falmászás, lógás, kötélhuzás, sprint és így tovább....
Mi is alig várjuk hogy megkezdhessük a gyakorlásokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!