Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Eleven Beagle kiskutya, ki...

Eleven Beagle kiskutya, ki hogyan tanítja?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy 6honapos Beagle kiskutyank. Melette van egy lassan mar 8éves máltaim. A Beagle most van nálunk 3hónapja. Bent van a házban, a kislányom nagyon szereti,ő kapta. De nagyon meggyűlik vele a bajunk. Kutya kenelt nem szereti, ugat benne, amig ki nem engedjük, probaljuk tanítani, jutalom falat stb.... kb mar minden videót és a neten is mindent vegig böngésztem, semmi haszna hiaba probálom/probáljuk..nagyon szeretem, viszont mar tanácstalan vagyok, szobatisztasag..neha összejön, néha nem, szobaajtó ha nyitva, lányom jatékait, ami van, mindent szétszed, ágyra pisi, 3szőnyegből mind kuka... rágja a fél éves konyhaszekrényünk sarkait, szék ha nincs betolva fel az asztalra , amit lát annak vége.Ajtókar szétkaparta.. Cipőről papucsról ne beszéljünk 😅 Na szóval, tényleg probálkozunk, nem akarom kirakni, sajnálom egyrészt, másrészt, kikapar a kerítés alatt. Imádom, de iszonyat csibész egy kutya.. Párommal már rengeteg veszekedés miatta, ki hogyan tanította meg ezeket a kis kártékony jószágokat!? Bocsi ha hosszú lett, és előre is köszönöm a válasszokat!

2022. jan. 27. 14:53
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
#20 nekem is ilyen kutyám van, de a treningezés nem sétálás, ne keverd a kettőt. Lehet valaki tréningezik napi 3 órát a kutyájával, de csak 45 percet sétál vele. Akkor az a kutya nincs lemozgatva? Dehogynem. Nekem is nagyon aktív a kutyám, de 40 perc séta után ő már unja, húz vissza a kocsi felé. Jobban szeret otthon rohangálni, labdát visszahozni, trükköket tanulni jutifalatért (agilityre is járunk). Akkor nem fogok vele 2 órát sétálgatni, ha nem igényli. Minden kutya más. Lehet a kérdező kutyája sem igényel több sétát, de akkor más formában mindenképp le kéne fárasztani. Nyilván azért rombol otthon, mert nem foglalkoznak vele eleget.
2022. febr. 3. 09:35
 22/23 anonim ***** válasza:
70%
Minek kotekszel? A 3-4 ora foglalkozas az nem esz nelkuli masirozast jelent, issstenem…
2022. febr. 3. 10:48
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

"Ebben a kategóriában mindenki napi 3 órát sétál a kutyával"

Neked fétised ez a 3 óra mozgás,ugye? Nem,senki nem mozog 3 órát olyan kutyával (kivéve,ha kedve van hozzá,vannak aktív emberek..) amivel ez nem fontos.(mint pl egy Malinois vagy Husky esetében.)

1 óra aktív mozgás naponta egy átlagos hobbi kutyának bőven elég.Az meg nem olyan lehetetlen,ha már kutya kellett,nem? El lehet menni vele munka után egy nagy sétára,be lehet vinni futtatóba,futni lehet vele,dobálhatod neki a labdát (ha lusta vagy már erre gép is van..),nagyon sok módszer van arra,hogy lemozgasd akár úgy is,hogy neked minimális erőfeszítésed legyen benne.

Egy óra is sok? Semmi baj,nem kell kutyát tartani,vagy nem olyat kell venni ami..még nincs kitömve..:D

2022. febr. 3. 11:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!