Mennyire visel meg egy kutyát ha az egyik gazdàja elköltözik?
Igaza van a 11-nek!
A párod fizessen "kutyatartást" neked és maradjon nálad mindkettő.
A kutyákat együtt szereztétek be, közös elhatározással és ha nem szeretik őt a kutyák, az azt jelenti, hogy ő sem szereti őket, mert az állat ezt megérzi.
A 12-es is nagyon jókat ír!
Nálam nem lehetne semmilyen élethelyzet, ami miatt megválnék a kutyáimtól, de még a macskáimtól sem! Kivéve, ha tehetetlen beteg lennék a gyógyulás reménye nélkül, vagy meghalnék és ezáltal nem tudnék gondoskodni róluk.
Tessék szorítani a nadrágszíjon és mindkét kutyát megtartani, mert nekik rajtad kívül senkijük a világon!
Félrevezető a címben feltett kérdésed!
A kutyádat nem az fogja megviselni, hogy az általa nem szeretett valaki elköltözik, hanem hogy elveszíti a kutyabarátját.
A másik kutya meg búskomor lesz, mert kirángatja az otthonából egy általa nem szeretett valaki, elveszít téged, akit a gazdájának tekint és elveszíti a barátját. Gyakorlatilag semmije nem marad.
17-es vagyok és félreolvastam!
Ezek szerint te költözöl el, de a lényeg, a hiányod és a másik kutya hiánya az nem változna, még ha félre is olvastam a kérdést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!