Ha nem etetem rendszeresen a cicát, tényleg elköltözik?
Figyelt kérdés
2021. jún. 8. 10:01
1/6 anonim válasza:
Igen. De jobb lenne benn tartani, vagy ivartalanitani. Akkor kevesebbet csaszkal, meg nem verekszik mas macskakkal.
2/6 anonim válasza:
Mondjuk ha mar befogadtal egy macskat, akkor nem ertem miert olyan rohadt nehez normalisan tartani.
Ha nem megy, akkor nem kell allat, hiszen egyaltalan nem kotelezo.
3/6 anonim válasza:
Én úgy gondolom hogy idegen macska költözött oda a kérdezőékhez de tessék egyből leszúrni itt ez a szokás úgyis :D ne etesd és ha meglátod zavard el mindig. De úgyse tudod megoldani ha éhes a macska és tudja hogy van nálatok kaja úgyis vissza fog járni mindig
4/6 anonim válasza:
Ha van gazdája, akkor ne fogadd be, de ha nincs neki, miért ne ? Nekem is úgy lett a 2dik, aztán ivartalanittattam, azóta is jól kijön az első cicával ...
5/6 anonim válasza:
A cicát rendszeresen kell etetni. De ivartalanított macska nyugodtabb és az állat a házhoz ragaszkodik és ha el is megy 2-3 napra vissza jön.
6/6 Morning válasza:
Miért, azt akarod, h éhezzen? Nyilván azért jár oda, mert szegénynek nincs gazdája és máshol nem talál ennivalót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!