Mit gondoltok erről a tápról? Mennyire találjátok jónak a leírtak alapján egy 3 hónapos kölyöknek, aki felnőtt korában 50 kg körülire várható?
Az azt jelenti, hogy a tápban található fehérjék 84%-a hal eredetű. A többi meg mondjuk növényi vagy ilyesmi. Ha itt megnézed az analitikai összetevőket, láthatod, hogy 31% a fehérje:
Ó, szuper! Nagyon köszönöm a segítséget! 🙂
Akkor szerintem ezt választom.
Rég nem volt már kölyökkutyánk, az előző kutyus pedig masszívan húsevő volt, úgyhogy kissé elvesztem a sokféle infóban, amiket a tápos etetésről olvastam.
Én egy kicsit sokkallom azt a 84% állati fehérjét kölyöknek,olyan növekedési ugrása lesz tőle,hogy nem győzöd majd adni a porc erősítőt ha hirtelen túl gyorsan nyúlik-szélesedik vagy rá nehezedik hirtelen felszedett súly a csontjaira..
Ettől eltekintve nem rossz táp.Hal,gabona nincs.👏
Ja,mert nyílván a nagy kutyák is egyforma méretűek.🤷🏼♀️
Vannak a nagytestűeken belül is kisebb termetű nagytestűek,és vannak a nagy méretű nagytestűek.
Olyan. 35-55kg között még igen csak akadnak nagytestűek.
Ahogy 50-100kg közt is vannak óriás méretűek.
Nem gondolod,hogy mindnek ugyan az a táp,ugyan az az adag és ugyan az a fehérje mennyiség lesz jó.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!