Az mitöl lehet, higy egy kutya, amelyik kijön a kapun, amíg beáll a kocsival a gazdája, de nem megy oda az utcán sétáló emberhez, csak nézi?
Figyelt kérdés
Ez tanított eb lehetett? Éppen az autóval állt ki a gazdaja, aki kiabalt neki, hogy menjen be, de neki kellett bevinni. A kutya kijött, de nem jött oda hozzám, csak nézett. Hogyhogy? Megijedtem én nagyon félek a kutyaktól. Csak figyelt engem a magyar vizsla kutya.2022. jan. 23. 21:47
11/11 anonim válasza:
Szerintem szimplán az a tapsztalata az emberekkel, hogy teljesen közömbösek vele szemben vagy még félre is küldik, ha odamegy hozzájuk, így már nem próbálkozik a barátkozással.
Támadni azért nem támadott vagy ugatott vagy bármi..., mert nem a saját területén volt és nem érezte, hogy meg kellene védeni.
Ha megnézel egy átlag kóborkutyát, akkor az sem megy az emberekhez, csak célirányosan baktat előre vagy szaglászik vagy "létezik".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!