Az ivartalanítás megszünteti ezt a gondot?
Figyelt kérdés
Benti kutyám van. 2 éves. Tervben volt az ivartalanítása,de mindig elmaradt,de mostmár nem halogatjuk. Tehát folyton összeken mindent. Nem tudom szépen megfogalmazni,folyton ondó? csöpög belőle(nem pisi). Több helyen észreveszem,a padlón a fényben látni a "cseppeket" így napi 3x mosok fel. Szerintetek az ivartalanítás megszünteti ezt a problémát?2022. jan. 23. 10:40
1/8 anonim válasza:
Csak úgy csöpög belőle az ondó? Az nagyon nem normális ivarosan sem...
2/8 anonim válasza:
Ilyet se hallottam meg
Lehet az ivartalanitas megoldja
Ha nem akkor visszaviszed az orvoshoz vagy meg elotte megkerdezed mi a velemenye errol
3/8 anonim válasza:
Akkor valami problémaja van.
Nezesd meg dokival. Szokott a kanoknak csopogni egy egy csepp enyhen sargasfeheres valadek az normalis.
De hogy nalatok ez tul sok ott valami gebasz van. Nincs ossze fuggesben az ivarossagaval.
Elobb nezesd meg dokival, inkabb valami fertozes lehet.
Nekem is kanom van ilyen merteku csopogese nincsen.
4/8 A kérdező kommentje:
Igen ilyen sárgás fehéres cucc...
Naponta 5-6 ilyen cseppet tuti észreveszek,meg látom is hogy ott van,épp cseppenésre kész.
2022. jan. 23. 11:52
5/8 anonim válasza:
Ha sárgás-fehér akkor az nem csak ondó, vagy lehet egyáltalán nem is az, hanem tiszta genny.
Állatorvos!
6/8 anonim válasza:
Miota nezed, hogy a kutyanak baja van es szenved? Allatorvosra miert nem gondoltal eddig?
7/8 anonim válasza:
És miért gondolod, hogy ez normális? Valószínűleg a kutyának fertőzése van! Miért nem kezeled? Komolyan nem értem, hogy minek kell egyeseknek kutya...
8/8 anonim válasza:
Ez nem normalis dolog! Ivaros fedezökanom van, soha semmi nem csepeg belöle! Orvos, bakki!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!