Utólag visszagondolva milyen jelei voltak annak hogy az idős kutyátoknak lejárt az ideje?
#10 Sajnos nem minden állatorvos képviseli az állat érdekeit, egy részüknek sok pénzt hoz az, ha él még az eb.
Nehéz döntést neked kell meghoznod, a te kutyád ha azt látod, hogy szenved akkor neked kell azt mondanod hogy ennyi volt.
Ez az állattartás része, nem csak öröm és boldogság, mindenkinek fel kell készülnie hogy egy ilyen döntést meg kell hoznia mikor kedvencünk az ideje végéhez ér.
Nos az orvos nem javasolt altatást, ma kapott gyógyszert még simán helyre jöhet. Ahogy írtad is a gyógyszer sem egyből hat. Türelem! Nem is evett, hányt is persze, hogy legyengült.
Remélem meggyógyul és erőre kap.
Elment, vége.
Nem javult, rohamosan romlott az állapota, rosszul volt! Az ügyeletes állatorvos lerázott hogy ő most pihen! Ezután mire találtam egy másikat aki kijött (akire az ügyeletes azt mondta ne hívjam mert nem kisállatokkal foglalkozik) addigra már nagyon szenvedett, rohamai voltak. 1-2 óra szenvedéstől tudtam csak megkímélni Őt.
Nélküle minden elviselhetetlenül csendes és üres. Én is kérhettem volna abból az injekcióból.
Azért ne pontozzátok le úgy a tizenhármast, csak egy kis lelket akart önteni belém.
Köszönöm a részvétnyilvánítást.
Utolsó nem lehetett könnyű feldolgoznod, engem még ez a pár napos leépülés is felkavaró hirtelenséggel ért, úgy érzem mintha le lennék maradva, igazából nem is sirattam még igazán, mintha még nem fogtam volna föl...
13. vagyok. Egyrészt, illetve bíztam is benne, hogy meggyógyulhat, mert az orvos látott rá esélyt. (Nem feltételezem az orvosról, hogya pénzért tette volna, nem is ismerem).
Megpróbáltatok mindent és amikor már egészen biztos nem volt mit tenni, megvédted az indokolatlan szenvedéstől.
Végig vele voltál és küzdöttél érte és végig érezte, hogy szereted.
Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült meggyógyulnia. Részvétem!
És kitartást neked!Erőt meríthetsz a kutyusod iránt érzett szeretetből és az övéből is, az nem múlt el,örökre veled marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!