Szerintetek melyik legyen? Egy tul hiperaktiv, kicsit agressziv de jatekos golden retrievernek❤️
Ezek azok: [link]
Vagy valami hasonlo konyv/akarmi ami szerintetek jo es hasznos! Koszi
Ajándékba tuti nem vennék kutyanevelős könyvet. Mennyire illeszkedik a gazdi nevelési elveihez? Mennyire illeszkedik az én nevelési elveimhez? Mennyire tud szelektálni az információk között?
- a 101 kutyatrükköt itt nagyon sokan ajánlják, nekem meg annyi kényszerítés sem fér bele, hogy az ült úgy tanítja, hogy nyomd le a kutya fenekét
- a Jane Killion könyv egy roppantul olvasmányos, de viszonylag alap klikkeres könyv, kezdő gazdiknak épp lehet segítség, de... a "kutya szeme mindig legyen rád szegezve" egy élhetetlen marhaság és megvezetéssel semmi baj sincs. Egyéni nyavalyám, hogy a kutya ráncigálása "pórázkorrekció" néven és a kutya egész napos boxban hagyása rohadtul nem fér bele nálam, itt meg napi szinten ezt ajánlják. (Jan Fennelt meg inkább hagyjuk is.)
Ha már ajándék én inkább a hasznos irányába mennék el:
- Chukit labdák hajítóval
- szőrmés zsákmányjáték
- Lickimat, Kong
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!