Szerintetek melyik legyen? Egy tul hiperaktiv, kicsit agressziv de jatekos golden retrievernek❤️
Ezek azok: [link]
Vagy valami hasonlo konyv/akarmi ami szerintetek jo es hasznos! Koszi
Hirtelen azt hittem ennyiért adják a kutyákat :D
Szerintem a harmadik. De érdemes lenne belolvasni azért, vagy kikérni szakértő véleményét (állatorvos, kiképző, vagy legalább valami kiképzés témájú facebook csoport)
Nekem az első könyv megvan, csak trükkök vannak benne, egy oldal egy trükk. Hasznos lehet.
Neveléshez, bánásmódhoz én viszont a Jan Fennell könyvek elolvasását ajánlom! Szépen bemutatja, hogyan kellene viselkedned a kutyával, hogy a helyes gazda-kutya kapcsolat alakuljon ki.
Én a helyedben vennék egy könyvesboltba, és ott, bele lapoznék néhányba. Ha a nevelésre szeretnél könyvet, akkor nem a trükkökre mennék (persze utána azt is lehet, de úgy gondolom, első a nevelés), és azt a könyvet választanám, amiben vannak olyan dolgok amikkel te is találkozol a kutyádnál.
Tehát, én nem rendelném, hanem személyesen venném meg, úgy bele is lehet lapozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!