Rengeteget evett a kicsi kutya! Mit tegyek?
A tesóm sokszor átpasszolja nekem a kutyáját, mivel neki nincs ideje rá soha (nem tudom minek kellett neki) ezért az udvarunkba van, van h 2 napig is. A lényeg, hogy épp sétáltam az én golden retriever kutyusommal, és tesóm telefonált, hogy vegyem át az ő kutyajat (valami havanese szerű) de mondtam, hogy nem vagyok otthon, erre kitalálta, hogy csak berakja a kerítésen az udvarba, mert 5 perc és megy a vonata -.- siettem haza, de így gyors léptekbe is 1 óra volt az út.
Mire hazaértem láttam, hogy a kutyám 15kg-s kajás zacskoja ki van rágva!!! (teljesen elfelejtettem, reggel hozta a futár, be akartam vinni délután, de ott maradt) és a kicsi eredetileg 4kg-s kutya legalább duplájára nőtt. Egyből hívtam tesómat, de nem érdekli, annyit mondd, hogy majd kiszarja (az én kertembe, de ez mellékes) és ma se jön érte. Viszont hatalmas kemény lett a hasa, moccanni nem tud órák óta!! Csak áll. (nem engedem be a házba, mert az én kutyám utalja,ha bejon, és uram bocsá nem fogom a tesóm kutyája miatt Őt kizárni) víz se kell neki áll egyhelybe. Kemény duzzadt a hasa! Nem túlzok, legalább 1kg kaját metehetett!!!
Ez hulyeseg, utolso. Es meg modortalan is vagy :/
Oszinten, en se engednek be a kutyam territoriumaba egy neveletlen kutyat, amelyikkel nem jonnek ki jol. A kerdezo szerintem megtette a maximumot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!