Ki vihetem sétálni a kutyust?
Kéne neki egy ruha, egyéb esetben nem szükséges, amikor nagy a bundája.
Ha kócos is volt, a szőr réteg melegítette, most hirtelen az eltűnt így fázni fog télen.
Még annyi ha szerzel neki ruhát, arra figyelj, hogy vízálló legyen. Láttam egy kutyát kötött pulcsiban, esős időben nagyon remegett, abban az esetben meg a vizes ruhánál még az is jobb lett volna ha nincs rajta semmi.
Tudom, most nem esik se az eső se hó, legalábbis itt, de idő még visszanő a szőre, szóval a későbbiekre értem.
Kiskutyának egy régi pulcsi ujjából is csinálhatsz ruhát amíg nem tudsz neki venni egyet.
Hidegben max 15 percre vinném ki ha olyan rövid a szőre.
Vegyel ra pulcsit, lehetoleg kezes labast. Kóbordogs oldalarol tudsz rendelni. Nekunk innen van ruhank, a havam 1 orat is siman bir a hidegekben kint lenni. Eleg fazos,meg 10 eves is. De igy ruhaban jobban szeret setalni. Jobban birja.
Gondolom atomfilcesre volt ossze allva a szore azert tudta a kozmetikus rovidre nyirni.
Fesulni kellene es akkor nem kene tel kozepen rovidre nyirni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!