Hogyan adjam be neki a gyógyszert?
Májkrémbe vagy sajtba rejtettem.
Mindig adtam előtte pár "tiszta" falatot, amikir azt befalta jött váratlan egy gyógyszeres adag és észre se vette.
Lényeg hogy egész pici kis darab kajákat adj, ami épp elfedi az orvosságot és rágás nélkül lenyeli.
Semmi baj azzal, ahogy beadtad a gyógyszert. Utána viszont azonnal dicséret és pár valóban neki finom jutalomfalatot adjál.
nem fog tönkremenni a lelkivilága.
ugyanúgy csinálom, mint az 5.
és fontos, hogy gyógyszeres kézzel ne érj hozzá a sajthoz/májkrémhez, mert tuti megérzi és nem eszi meg azt se, amiben még nincs gyógyszer
"Ma már addig jutottunk, hogy kinyitottam a száját betettem jó mélyre utána becsuktam és addig tartottam ameddig nem nyelt."
Ezt így is kell. Évek óta gyógyszerezem a kutyámat, mert gyógyíthatatlan, de gyógyszerrel kordában tartható betegsége van. Csinálj "bulit" a gyógyszerből, gyorsan megtanulja. Ahogy a 6-os válaszoló is írta. Lenyomod a torkán a gyógyszert, aztán simogatás, nagy dícséret, és mindig egy kis jutalom nasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!