Hogyan tisztítjátok a kutya tálját?
Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi, hogy mivel, hol és milyen gyakran tisztítjátok?
21/L
2010. szept. 8. 13:32
11/18 anonim válasza:
Szivaccsal meg ha nagyon zsíros vagy milyen akk mosogatószerrel is
12/18 anonim válasza:
Két kutyám van, mindegyiknek külön-külön vizes és kajás tálja, a saját helyénél. A vizes tálakat minden nap,mikor vizet kapnak,kimosom sima szivaccsal és elöblítem. A kajás tálakat úgy 2-3 naponta a kerti csapnál mosogatószerese szivaccsal mosom ki,de van ,hogy simával.
13/18 anonim válasza:
Minden nap elmosogatom rendesen a mosogatóban,mint a mieinket.
Még soha nem lett ebből bajunk.
14/18 anonim válasza:
amikor még élt, drótkefével pucoltam ki
15/18 anonim válasza:
Megmondom őszintén én nem nagyon tisztítom. De ha igen akkor úgy mint a többit. Elmosom szivaccsal meg meleg vízzel, mosószerrel. Miért máshogy kéne? De mivel ez egy fém tál és a kutyám tápot eszik, nem lesz piszkos.
16/18 anonim válasza:
Általában száraztápot kap, de mivel egy kicsit még nyalogatja a tálat, ezért forró vízzel kiöblítem a bacik miatt, aztán kitörlöm papírtörlővel. Vizes tálkáját nem igazán szoktam kimosni, csak amikor cserélem a vizét, forró vízzel fél évente egyszer talán.
17/18 anonim válasza:
reggelit és vacsit kap, az étkezései után midnig elmosom neki meleg, mosogatószeres vízzel aztán alaposan kiöblítem, és megtörlöm. Mivel rozsdamentes acéltál így nem lezs tőle baja :)
18/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Először is nagyon köszönöm mindenkinek, aki válaszolt! :)
Pont arra voltam kíváncsi, hogy tisztítószert használtok-e?! :)
Mindannyian zöld kis jelet kaptatok tőlem, viszont volt valaki előttem, aki pár embert lepontozott... nem is értem, hogy valaki ezt élvezi?! o_0
2010. szept. 9. 08:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!