Hogyan tisztítjátok meg a kutya fenekét, amikor félig emésztett, mocsárszagú, bűzös, folyós hasmenése van?
Olyan szag van a lakásban, mintha záptojást főztem volna. A családból senkinek sem akaródzik megtisztítani a kutya bűzlő, gusztustalan, undorító fenekét. Mindenki elmenekült itthonról.
Rám marad ez is. Mit csináljak? Töröljem ki neki, mintha ember volna? De már félig-meddig rá is száradt. Hogy szedjem le? Áztassam be a kutyát? Mindjárt hányok!
SEGÍTSÉG!!!!!!!!!!!!! Mit csináljak?
Ne undorodj, szerencsétlen kutya nem tehet róla, hogy hasmenése van. A táplálkozása miatt történt ez a malőr, semmi gond, figyeljetek oda rá, mit kap enni, és akkor nem lesz ilyen baj. A kutya a rendszeres, ugyanolyan kajákat kedveli, nem kell neki gyakran táplálékot váltani.
Fürdesd meg, és szedegesd le a fenekéről a rászáradt darabokat. Vegyél fel gumikesztyűt, és akkor már mindjárt nem fogsz annyira undorodni. Ne ítéld el szerencsétlent, nem tehet róla, hogy most fosnia kellett. Segíts neki.
Mosd meg a fenekét, használj gumikesztyűt.Esetleg töröld meg popsitörlővel.(én inkább a mosást ajánlom)
Én is így jártam, jutifalatnak a suliba, meg nyomkövetéshez virslit használtam.
Na ,másnap reggel megyek ki ,előszobába 5 komoly adag fos....Kora reggel, éhgyomorra....kellemes volt.Sajnos a kutyatartás velejárója, kitartás!:)
Mi a reteknek az ilyennek kutya?
Ha gyereked lesz,azt sem teszed rendbe,ha becsinál,mert kényes a gyomrod?Vagy ha idős,magatehetetlen családtagot kell esetleg pelenkáznod?
Ilyen esetben egyébként nem majd kell elvinni dokihoz,hanem AZONNAL az ügyeletre vele,mert komoly baja is lehet.
MEGFÜRDETTEM!!!!!!!!!!!! A kakit leáztattam, a maradékot levakartam gumikesztyűs kézzel. A csipáit kiszedtem, a fenekéről levágtam a szőrt, fülét kipucoltam, megszárítottam, kifésültem az egész állatot. Befújtam szőrápoló nercolajjal, hogy csillogjon-villogjon.
Tiszta, illatos, és olyan lett, mint egy púderpamacs. Ellenben meg van sértődve, bevonult a helyére, nem jön ki, még a fejét is elfordítja. A jutalom se érdekli. Most pedálozhatok, hogy megbocsásson!
Holnap mehet megint a koszba, de ma még tiszta.
És még mindfig nem derült ki,mi okozza a hasmenést.
Szőrápoló kencefice helyett inkább talán siethettél volna vele a dokihoz letakarítás után.
Jelentem, a hasmenés elállt, de olyanokat pukizik, hogy már egészen el vagyok alélva.
Holnap délelőttre kaptunk időpontot a dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!