Egy kutya tud féltékeny lenni egy emberre, érti miért van ez ebben a helyzetben?
A kutyánkat, ami kinti-benti amúgy is, pár órára ki kellett zárni egy vendég miatt a lakásból, amikor meg az udvarban voltunk, akkor meg a hátsó kertbe. Amikor bent voltunk, olyan durcisan nézegetett a vendégre, meg amikor kimentünk az erkélyre dumálni akkor is nézegetett felfelé kissé sértődötten meg néha nyüszített is.
Tisztában volt azzal, hogy ő most miért lett kizárva és ez a vendég miatt volt? Azért érdekelne, mert úgy tudom a kutyák ok-okozati dolgokat nem tudnak úgy értelmezni.
"mert úgy tudom a kutyák ok-okozati dolgokat nem tudnak úgy értelmezni"
Hogyne tudnának, ez a kutya tréning alapja. Pontosan érti, hogy adott vendég = ki vagyok zárva. Még elégszer megcsináljátok, és már magától menni fog kifele, amikor jön a vendég.
Mondjuk hozzám nem tudom kinek kellene jönnie, hogy kizárjam miatta a kutyámat bárhova:) Talán az angol királynő miatt, de ő meg nem kérné, mert ő is szereti a kutyákat:D
biztos jön a kislánynak a haverja, aki a "vendég" és jól megvendégeli a kislány a havert a barlangjába meg lecuclizza :D
ilyenkor a kutyának azonnal kifele. igaz?
egyébként nem szeretem ezt a hozzáállást
A kutyacsaladtag. Ha a vendegecske nem szereti ,akkor ne menjen oda. Ne a kutyat zard ki.
Az ilyen vendeg ne jojjon tobbet.
"meg hallgathatnám a fiamtól, hogy a dög fontosab"
kell neki a cucli, vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!