Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan tudnám hatékonyabban...

Hogyan tudnám hatékonyabban tanítani a kutyámat?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy 19 éves srác vagyok, és egyik barátomtól kaptunk egy 8 hetes lány kiskutyust, mivel sajnos nem tudták maguknál tartani. Ezért került hozzánk. Már 2 hete itt van nálunk, de nagyon nagyon rossz. Vegyük pl azt, hogy kivisszük sétáltatni a kertbe, és szinte rá lépek minden lépésnél, mert rágja a lábam, és támadja játékosan. Hiába ütök rá gyengédebben, de mégis olyan erősen hogy érezze hogy rosszat csinál, mintha nem akarná megérteni, és tovább csinálja. Kezünket is rágja.

Vagy ott van még a szobatisztaság. Hiába viszem ki a kertbe 20,30,40 percre, akkor is ahogy bejövünk a szobába, rögtön oda pisil meg kakil. Elszégyelli magát, el megy aludni, de rá egy 2-3 órára ugyanúgy, mintha meg sem történt volna hogy rá szóltam. Egyszerűen már kezdem feladni, sírás határán vagyok. Mert nagyon de nagyon megszerettem, de egyetértek anyummal, 6 éves kislány mellett ez nem játék. Meg úgy alapból sem jó érzés, hogy hiába van rendesen felmosva utána, kifertőtlenítve minden, már rendes így is érezni azt a jellegzetes pisi szagot.

Szóval nagyon de nagyon megköszönném hogyha segítenétek, hogy mit csinálok rosszul, mit csinálhatnék pl jobban, vagy még mit kéne tennem.

2022. jan. 6. 12:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

"2 hete szinte egyedül vagyok a kutyussal, és látom hogy semmi sem sikerül amivel próbálkozok."

De mégis mit vártál?? Egy (ember) csecsemő se tanul meg két hét alatt járni és beszélni....

Komolyan nem értelek.

2022. jan. 7. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!