Miért gondolják azon kutyatartók, akiknek a kutyái nekiugrálnak a kerítésnek és folyamatosan ugatnak, ha valaki elmegy az utcán, hogy ezzel gyalogos közlekedésre alkalmatlanná tehetik a házuk előtti járdaszakaszt?
Sok esetben még a fejüket is kidugják a kutyák, ezzel ténylegesen veszélyeztetik a járókelőket. Véleményem szerint a kérdésben megfogalmazott szituáció megvalósítja a közúti közlekedés veszélyeztetésének tényállását is, mivel az őrjöngő kutyák miatt sok ember nem a járdán, hanem az úttesten fog közlekedni a járműforgalomban.
35/F
Nem ismerem a kerdezo tobbi megnyilvanulasat, de alapvetoen van valami abban, amit fent ir, nem?
Kutyaimadonak vallom magam, de utalom azoknak a kutyaknak a gazdait, akik a setaltatast meg a kutyasulit hirbol sem ismerik, de a kutya persze kell a kertbe. Kisgyerekkel, fiatal kutyaval elmenni elottuk tenyleg bazi nagy stressz...
Az ilyenek aggresszioja miatt tart az ocsem maig is a kutyaktol:(
12-es
Azt a regjét törölték, annyit provokálta a kutyásokat, ezzel is arra a sorsra fog jutni!
„A legegyszerűbb az lenne ha figyelmen kívül hagynánk ezt a trollt […]”
Nem vagyok troll és a kérdéseimet nem provokatív szándékkal írom, mind a jelenlegi kérdésem, mind pedig a 12. válaszban hivatkozott kérdésem egy nagyon jelentős társadalmi együttélési problémával foglalkozik. Jó olvasni azért néhány olyan kommentet ezen a fórumon is, amelyek egyetértenek ebben velem és észreveszik a kérdésben megfogalmazott probléma fokozott veszélyességét.
„Akkor amikor azt írtad egy másik kérdésnél hogy mennyire utálod a nyüves kutyákat, meg hogy büdös ocsmány dögök”
Linkelj már légy szíves egy olyan kérdést, ahol ezt írtam!
"Linkelj már légy szíves egy olyan kérdést, ahol ezt írtam!"
Te is tudod, hogy a legtöbb kérdésedet törölték!
"mind pedig a 12. válaszban hivatkozott kérdésem "
Azzal remélem tisztában vagy, hogyha kivágnak, utána nem regelhetsz újra! Remélem a moderátoroknak is feltűnik, és végleg eltakarítanak!
"Nem vagyok troll és a kérdéseimet nem provokatív szándékkal írom"
Kicsit sem vagy troll meg provokatív.. :D
Amit viszont nem értek, utálod a kutyákat/kutyásokat, de akkor miért egy kutyás kategóriában töltöd az időd, és teszed fel a jobbnál jobb kérdéseidet? És akkor most hozzáteszem azt is hogy én meg nem pártolom az LMBTQ-t de ennek ellenére sem utálkozom ellenük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!