Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért gondolják azon kutyatart...

Miért gondolják azon kutyatartók, akiknek a kutyái nekiugrálnak a kerítésnek és folyamatosan ugatnak, ha valaki elmegy az utcán, hogy ezzel gyalogos közlekedésre alkalmatlanná tehetik a házuk előtti járdaszakaszt?

Figyelt kérdés

Sok esetben még a fejüket is kidugják a kutyák, ezzel ténylegesen veszélyeztetik a járókelőket. Véleményem szerint a kérdésben megfogalmazott szituáció megvalósítja a közúti közlekedés veszélyeztetésének tényállását is, mivel az őrjöngő kutyák miatt sok ember nem a járdán, hanem az úttesten fog közlekedni a járműforgalomban.

35/F

2022. jan. 4. 21:45
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
61%

Nem ismerem a kerdezo tobbi megnyilvanulasat, de alapvetoen van valami abban, amit fent ir, nem?

Kutyaimadonak vallom magam, de utalom azoknak a kutyaknak a gazdait, akik a setaltatast meg a kutyasulit hirbol sem ismerik, de a kutya persze kell a kertbe. Kisgyerekkel, fiatal kutyaval elmenni elottuk tenyleg bazi nagy stressz...

Az ilyenek aggresszioja miatt tart az ocsem maig is a kutyaktol:(

2022. jan. 5. 14:42
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
11.válaszoló! A kérdező legtöbb kérdése már törölve van, de találtam egyet régebbról: https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__3893730-kuty..
2022. jan. 5. 15:46
 13/22 qkker1 ***** válasza:
95%

12-es

Azt a regjét törölték, annyit provokálta a kutyásokat, ezzel is arra a sorsra fog jutni!

2022. jan. 5. 17:20
 14/22 anonim ***** válasza:
42%
Lehet provokál, de sajnos igaza van.
2022. jan. 5. 20:17
 15/22 A kérdező kommentje:

„A legegyszerűbb az lenne ha figyelmen kívül hagynánk ezt a trollt […]”

Nem vagyok troll és a kérdéseimet nem provokatív szándékkal írom, mind a jelenlegi kérdésem, mind pedig a 12. válaszban hivatkozott kérdésem egy nagyon jelentős társadalmi együttélési problémával foglalkozik. Jó olvasni azért néhány olyan kommentet ezen a fórumon is, amelyek egyetértenek ebben velem és észreveszik a kérdésben megfogalmazott probléma fokozott veszélyességét.

2022. jan. 5. 21:53
 16/22 anonim ***** válasza:
92%
Nem provokatív szándékkal írod? Akkor amikor azt írtad egy másik kérdésnél hogy mennyire utálod a nyüves kutyákat, meg hogy büdös ocsmány dögök, be kéne tiltani a kutyatartást, és hasonlókat, az mi volt?
2022. jan. 5. 22:05
 17/22 A kérdező kommentje:

„Akkor amikor azt írtad egy másik kérdésnél hogy mennyire utálod a nyüves kutyákat, meg hogy büdös ocsmány dögök”

Linkelj már légy szíves egy olyan kérdést, ahol ezt írtam!

2022. jan. 5. 22:08
 18/22 qkker1 ***** válasza:
92%

"Linkelj már légy szíves egy olyan kérdést, ahol ezt írtam!"

Te is tudod, hogy a legtöbb kérdésedet törölték!

2022. jan. 5. 22:11
 19/22 qkker1 ***** válasza:
92%

"mind pedig a 12. válaszban hivatkozott kérdésem "

Azzal remélem tisztában vagy, hogyha kivágnak, utána nem regelhetsz újra! Remélem a moderátoroknak is feltűnik, és végleg eltakarítanak!

2022. jan. 5. 22:13
 20/22 anonim ***** válasza:
75%

"Nem vagyok troll és a kérdéseimet nem provokatív szándékkal írom"

Kicsit sem vagy troll meg provokatív.. :D

Amit viszont nem értek, utálod a kutyákat/kutyásokat, de akkor miért egy kutyás kategóriában töltöd az időd, és teszed fel a jobbnál jobb kérdéseidet? És akkor most hozzáteszem azt is hogy én meg nem pártolom az LMBTQ-t de ennek ellenére sem utálkozom ellenük.

2022. jan. 5. 23:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!