Vihetem a kutyát oltásra, ha nincs meg az oltási könyve?
Figyelt kérdés
Januárban viszem oltásra a kutyát, már 5 éves ilyen soha nem fordult még elő, de nem találom sehol az oltási könyvét. Januárig keresni fogom, de ha nem találnám meg anélkül is be tudják majd oltani? Fognak adni újat?2021. dec. 28. 17:01
2/8 anonim válasza:
Igen. Viheted. Mivel a kötelező oltásokat az orvos is vezeti. Maximum kérsz egy új oltási könyvet. De egyébként igen viheted. De egyébként a te érdeked is hogy meg legyen az oltási könyv. Az oltási könyv ugyanis olyan mint az embernél a személyi igazolvány.
3/8 A kérdező kommentje:
#2 Igen, tudom. Írtam is, hogy keresni fogom, de ha nem lenne meg akkor így vihetem-e, inkább erre lettem volna kíváncsi.
2021. dec. 28. 17:07
4/8 anonim válasza:
Viheted, megmondod, hogy elveszett a könyv, és kiállítanak neked egy újat. Gépben benne kell lennie a kutyád előző oltásának. Az új oltási könyvre innentől kezdve pedig nagyon vigyázz.
5/8 anonim válasza:
viheted nyugodtan. majd legfeljebb adnak egy újat. mi szoktunk utazni a kutyával külföldre, így nem is az oltási könyvbe hanem az útlevelébe vezetik be az oltásokat.
6/8 anonim válasza:
Igen, én se találtam az idei oltásnál, valamennyit fizetnem kellett az újért, már nem emlékszem mennyit.
7/8 anonim válasza:
Igen, viheted és ha nem kerül elő addig az oltási könyve, kérhetsz újat.
8/8 anonim válasza:
En most a neten ugy lattam egy allatorvosi rendelo honlapjan, hogy 700 forintert allitanak ki ujat. Gondolom rendelonkent eltero, de nagyjabol ebben az arban mozog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!