Szuka kutyával könnyebb, mint kannal?
Akkor ott nyilván az a gond, hogy nem kiskorától van veletek, valószínűleg nem volt soha nevelve. Így nem érdemes összehasonlítani őket. Nekem kölyök kan kutyám van és borzasztó tud lenni…
Nekem az első kutyám menhelyről, 5 évesen fogadtuk örökbe, szuka, ivartalan.
A világ legjobb kutyája. Tényleg, ez nem elfogultság, de 1*űen tökéletes első kutya.
Azután lett egy Tacsi keverékem, szintén menhelyről, 1 évesen, kan, ivaros, de iszonyat hiperaktív, folyamat mehetnéke van, nem áll le sosem, már megszoktam, hogy folyton valamit csintalankodik, bűnrossz.
3.talált kutya, 5 hetesen, németjuhász szerű, szuka, ivartalan már, 5 éves most és egy éve kezdett olyan lenni, mint az öreg lány kutya. Addig viszont olyan volt, mint a tacsimix, meg mint Marley, nem bírtam vele.
Most lett egy ivartalan kan, sintértelepről, 3 éves, de olyan, mint az öreglány, annyira összeillenek, imádom.
Persze mindet imádom, de az én személyiségemhez jobban illik az ilyen nyugis, megadó, de azért szeret nagyokat túrázni típusú kutyus.
A lényeg a lényeg, hogy nem hiszem, hogy nemtől függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!