Éjszaka mellémhugyozott az ágyba a kutyám, ott ahol Ő is alszik, miért?
Fél mondatban: nem szobatiszta.
Volt pelenkára szoktatva? Ha éjjelente ürítenie kell és nem akartad/tudtad szobatisztaságra szoktatni, miért nem kellsz fel és viszed ki 1-2 alkalommal éjjel is?
Pedig erről hamar le kéne szoktatni. Az nem opció hogy nem engeded fel az ágyra?
Talán még azt tudom ajánlani, hogy ha nem sajnálod, akkor a lepedőt (vagy amire rápisilt) vedd le az ágyról, és a fekhelyébe tedd bele, vagy ha nincs, csak hajtogasd össze egy kicsit, és tedd le neki valahova. Így legalább nem az ágyadba végzi a dolgát, utána jöhet a következő lépés, hogy kint csinálja.
Te teljesen idióta vagy? Egy ágyban alszol egy nem szobatiszta kutyával és még őt vered el érte? Itt te vagy a hülye, nem a kutya. Amíg nem lesz szobatiszta, ne tedd az ágyba es kész, probléma megoldva. Ne legyél spúr, vegyél neki fekhelyet.
Amúgy kutyát nem verünk! Max picit a fenekére lehet csapni vagy az orrára koppintani, de jobban ne bántsd szegényt, főleg ne egy kölyköt. Ha kint végzi a dolgát (gyakran vidd ki, 2 óránként kb.), adj neki jutifalatot, dicsérd meg. De nem 2 perc alatt lesz egy kutya szobatiszta, hónapokba telhet, legyél türelmesebb.
4 hónapja kínlódok vele, tudja tartani ha akarja. 2 óránként vittem ki, mostmár eljutottunk oda hogy nem mindig. Van amikor simán kibírja a 8 órás éjszakát is pisi nélkül.
De kiviszem én, de szóljon! Nyüszögjön, menjen ki a szobából, vagy ha csak az ágy sarkára kimenne, de nem, oda ahol Ő is fekszik.
Nagyon megvertem már rajtakapáskor, már retteg mikor látja hogy ágyneműcsere van....
Lány kutya.
Idegen helyen még az udvaron sem mer pisilni..
Van másik kutyám is, 1 hétalatt szobatiszta lett, szól is ha kiakar menni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!