Nyugtató szilveszterre milyet?
Kutyások kérlek, adjatok tanácsot, milyen állatnyugtatót vegyek a kutyusomnak (kis szobakutya méret)
Kiskora óta retteg a durrogtatástól, lakásban lakunk, de hiába nyomom be a TV-t, terelem el a figyelmét remeg, tiszta stressz ilyenkor. (Séta persze csak még világosban, este későn csak pisire szaladok ki vele, de ha éppen akkor robban a közelünkben volt olyan, hogy összevécézte magát...)
Most, hogy idén ismét szabad, gondolom az emberek ki fognak tenni magukért, szeretnék felkészülni...
Tavaly próbáltunk xanaxot de nem vált be, ezért emeltem ki a kérdést.
Semmilyen provokációra nem fogok reagálni.
elvileg van vmi nyugtató kutyazene, egy csoportban olvastam,hogy több kutyánál bejött szilveszterkor. Youtubeon próbálj meg rákeresni.
De ha akarsz nyugatót szerintem vmi gyógynövényeset kellene.
Elnézést, nem tudok kedves lenni. Ezt nem a kérdést nem dec. 25-én kell feltenni meg dec. 27-én kiemelni, amikor már 2021-ben is azt írtad, hogy a kutyád hosszú ideje, tudottan retteg.
A megoldás továbbra is az, hogy elcsattogsz az állatorvoshoz és megbeszéled vele a kutya gyógyszerelését. Ahogy a Xanax nem vált be, ugyanúgy nem válhat be más se, sőt, rosszabb esetben ellentétesen reagál rá a kutya szervezete és felerősíti a félelmeit, ami nyilván tovább traumatizálja a kutyát. Ezt nem december 31-én kell kitesztelni, hanem jóval előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!