Nyugtató szilveszterre milyet?
Kutyások kérlek, adjatok tanácsot, milyen állatnyugtatót vegyek a kutyusomnak (kis szobakutya méret)
Kiskora óta retteg a durrogtatástól, lakásban lakunk, de hiába nyomom be a TV-t, terelem el a figyelmét remeg, tiszta stressz ilyenkor. (Séta persze csak még világosban, este későn csak pisire szaladok ki vele, de ha éppen akkor robban a közelünkben volt olyan, hogy összevécézte magát...)
Most, hogy idén ismét szabad, gondolom az emberek ki fognak tenni magukért, szeretnék felkészülni...
12
ja en is ezt irtam hogy itt igazabol csak arrol van szo h a gazda nem tudja feldolgozni a diszkomfortot ami azzal jar h o a kutyat szenvedni latja
szerintem is a gazdanak van szuksege nxugtatora mert ez inkabb az o rozoga erzelmi vilagarol szol
Vadaszkutyakat sem nagyon szokta erdekelni, hogy lovoldoznek ... minden a gazdin mulik!!!
Na ja, meg az évszázados szelektív tenyésztésen.
Nem tudom, honnan vesznek, hogy elmegyek mellőle, csak rosszindulatúan feltételeztékek.
Azt nem írtam, hogy természetes megoldásra gondoltam, nem szeretném én sem gyógyszerezni őt.
de az egesz arrol szol h te akarod elkerulni a rossz erzelmeket amiert "szenved" a kutyad
teljesen kepmutato vagy csak sajnos eszre sem veszed
"teljesen kepmutato vagy csak sajnos eszre sem veszed"
Csernuska. Te meg olyan sötét, mint 6 pár rendőrcsizma. Elmondhatatlanul tenyérbemászó és ízléstelen vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!