Mi legyen a kutyám neve?
Szuka és kan kutyáknak is várok neveket. Szeretném ha rövidebb lenne (max 6 betű) és helyesírásilag különleges. Vagy... Még olyan nevek is szóba jöhetnek amelyek gyümölcsök, zöldségek, virágok (pl. Lime, licsi, mimóza(mimi))
Beagle kiskutyának lesz a neve
24,kár,hogy a beagle nem öleb hanem vadászkutya.kopó.
De másold ki,egy másik kérdésben még hátha betalálsz vele.
Egyébiránt én nem adnék neki semmi "cuki" nevet,fel fog az a kutya nőni elég hamar és nehogy már Mimi meg Momo meg ilyen Fifi legyen szerencsétlen..
Ha kettőt veszel majd lehet Bogyó meg Babóca.🙄
Kannak valami fiúsabbat adnék: Max,Mex (ezeket cifrázhatod is,ha így is szólítod mindig akkor is lehet a teljes neve Maxwell,Maxeen,Maximus..),Jack,Cody,Toby..
Szukának meg mindenképpen komolyabbat egy Málna névnél: Bella,Molly,Emily,Lulu,Maggie,Luna..
Próbáltam népszerű neveket sorolni.
Én csak angolos tippeket tudok adni, én soha nem adnék magyar nevet egy állatnak, mert minek... Van egy listám, másolok belőle:
Alexis, Amy, Lucy, Kandi(Candy), Kayli, Kenzie, Kitty, Mandy, Nincy, Nelly, Lexi, Lili, Lindsay, Lyla, Mimi, Mini, Nicky, Queenie, Roxy, Sally, Sandra, Tessa, Zara
Adam, Amadeus (jó ez túl hosszú, de azért jól hangzik), Austin, Charlie, Benji, Blacky, Foxi, Goldie, Jack, Jake, James, Jeff, Josh, Leo, Lucas, Mark, Max, Phil, Teddy, Tiny, Thomas, Will, Zack
Jó ezek többsége nem feltétlen jó, meg szerintem jobb ha 2 szótagos legalább, hogy megjegyezze. De azért nézd át, hátha megtetszik valamelyik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!