Az elektromos kutyakiképző nyakörvek a gyakorlatban is működnek?
Amikor a kutya eltávolodik a gazdájától, és jelez a nyakában lévő készülék,akkor vissza fog menni hozzá?
Láttam már pár videót de csak beszéltek benne
Magától nem fog visszamenni.
Meg kell neki tanítani, nem fogja kitalálni, hogy mit is akarsz.
Ha a behívás alapvetően már megy neki, akkor van értelme, méghozzá olyan szempontból, hogy az elvonó ingerről, ami miatt nem rád és a behívásra figyel, kicsit kizökkenti.
Szóval hasznos lehet, de önmagában semmit nem fogsz elérni vele, a téged magasról lesz.ró kutya nem lesz attól jól behívható, hogy ráteszed.
Ja, és ha veszel ilyet, érdemes a berregő funkciót használni, hogy ne egy kellemetlen élménnyel kapcsolódjon össze neki a behívás. Ja, és nem a készülék jelez magától, hanem a gazda távirányítón keresztül, amit nagyon nem mindegy, hogy mikor, milyen helyzetben, hogyan tesz meg.
Meg kell tanítani a kutyát, hogy tőled jön a jelzés és mi a célod vele. Ha csak simán rárakod és ha távol van, megnyomod, lehet, hogy a világból is kiszalad, mert nem érti, hogy mi történik.
Általában tiltásra szokták használni vagy süket kutyáknál rezgő funkcióval a behívásra.
3+
Basszus tudja, hogy mit irtam es most itt röhög mellettem :)))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!