Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ezen lehet valtoztatni? SOS!!

Dantetreszi kérdése:

Ezen lehet valtoztatni? SOS!!

Figyelt kérdés
Ki jöttek az ebrendészettől hogy a párom kutyája veszélyes ha nem csinálunk vele valamit bûntetèset kapunk... A lényeg az hogy magamra vállaltam a kutyát hogy az enyém és felírta a nevem ..

2021. dec. 17. 15:45
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
93%
Azzal tisztában vagytok, hogy ha netán megsebesít valakit a kutya, akkor ti börtönbe kerülhettek...??? De minimum olyan kártérítési pert akaszthat a nyakatokba a sérült, hogy nyugdíjas korotokig fizethetitek a milliókat...
2021. dec. 17. 21:47
 32/42 A kérdező kommentje:
Én tudtam hogy ez nem gyerekjáték.. Istenem mibe keveredtem most mit csináljak??
2021. dec. 17. 21:49
 33/42 A kérdező kommentje:
Szó szerint remegek annyira félek.. Még aludni sem fogok tudni..Soha nem volt még rendőrségi ügyem..
2021. dec. 17. 21:51
 34/42 anonim ***** válasza:
100%

Mégis, a párod mit mond???

Ha nem tudtok vele bánni, miért nem adjátok be egy kutyaotthonba, vagy örökbe, vagy mittomén...

2021. dec. 17. 21:52
 35/42 A kérdező kommentje:
A legjobb helye a menhelyen lenne.. De a párom nagyon ragaszkodik hozzá.. Most mit tegyek?
2021. dec. 17. 21:53
 36/42 A kérdező kommentje:
A párom fel se fogja hogy az mivel jár!
2021. dec. 17. 21:54
 37/42 anonim ***** válasza:
100%
Vele kell megbeszélned!
2021. dec. 17. 21:55
 38/42 anonim ***** válasza:
100%

Ne pánikolj ! Veszélyessé nyílvánítani csak bizonyos hivatalos utat bejárva lehet megtenni.

Ahogy írtad, csak "csinálni" kell valamit a kutyával. Értelemszerűen elsőnek megoldani, hogy ne menjen ki az utcára. Hétfőn pedig orvos, ahol kap chipet és veszettségi oltást. Az oltási könyvet szépen a párod nevére íratjátok.

Nem fognak sem rendőrségre vinni, sem másként meghurcolni.

Ma már elég magas büntetéseket oszthatnak, ha pl a kutya kint lófrál az utcán. Ha pedig meg is harap valakit, az még több pénzbe kerül.

2021. dec. 17. 21:57
 39/42 A kérdező kommentje:
Igen.. valahogy rá kell vennem hogy a nagybátyja tanyájára kerüljön ki.. Vagy ha nem kösse futóláncra és ha más nem akkor én el viszem sétáltatni.. De 9 hónapos pici mellett ez elég nehéz lesz..Na de mindegy meg kell szüntetnem magamban a félelmet. Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a kommenteket.További Jó Estét!
2021. dec. 17. 22:00
 40/42 anonim ***** válasza:
88%
Nincs chipje, sem semmi... Ergo nem tudják megmondani hogy a párodé és nem tudja bizonyítani sem. Add le egy menhelyre mielőbb (ne gyepire) és mondd a párodnak hogy megint kiment a kapun, és elszökött. Mindenkinek így lesz a legjobb, ez a szerencsétlenség kutya szenved. A nagybátyja sem tartaná jobban, ott is szenvedne. Legfeljebb ott nem tudna megtámadni senkit (leginkább csak a nagybátyját)
2021. dec. 17. 23:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!