És most mit adjak neki??
Inkább éhen döglene a kutya mint hogy megegye a tápot.
5 percig azt hallgattam hogy milyen rohadt hangosan korog a gyomra. Ezen kívül előtte ma mást nem kapott.
Ha újra főznék neki, ismét gondjaim támadnának ezzel szóval most már tanácstalan vagyok. Esetleg leírnád normálisan így fél év könyörgés után hogy hogyan és mivel etessem a 4kg, kisméretű, 11 hónapos kutyát??
Köszi..
Ha epét hány, akkor talán ideje lenne meglátogatni az orvost. Valószínűleg van valami krónikus betegsége.
Meg egyébként sem árt ha egy szakembertől kérsz tanácsot az etetést illetően.
Van étvágya, a kedve is jó.
Azért váltottam volna vissza a tápra mert nem tudom mitől kezdett el hányni. Ha holnapra tünetmentes lesz, akkor a tegnapi étel okozhatta neki, aki kivéletesen valóban nem lehetett jó választás neki.
Ki kene zarni a szervi okokat, ez eddig miert nem jutott eszedbe kerdezo? Lehet azert valogat, mert fajnak a fogai es nem tud/akar mindent megragni.
Aztan ha kiderul, hogy nincs semmi baja, akkor szepen leszoktatod a valogatasrol. Az van, amit ele raksz, ha nem eszi meg, elveszed, visszakapja kovetkezo etetesnel. Ehes kutya enni fog.
De ha faj neki a ragas, akkor nyilvanvaloan szenved, az mas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!